- Poruka
- 121.988
Imacemo roditeljskiИз неког разлога ме уопште не привлачи идеја![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imacemo roditeljskiИз неког разлога ме уопште не привлачи идеја![]()

treba tapaciranje?Omeksala sam

Sirim strah i trepetИдем да пијем кафу док ме овој малецко Лесковче стварно није утепало![]()
Zaista. Kad sam vidjela ljutka bacih sladoledSirim strah i trepet![]()
Pa na prethodnoj strani sam kukala kako mi se strasno jede sladoled zbog temperature jer me drma... Ali u isto vreme na upaljeno grlo ne smemZaista. Kad sam vidjela lutka bacih sladoledHajde da se @limunada ljuti al zasto ti?
A dooobar.Prvi put ga jedem,kupila u Lindi. Do duše meni je u zadnje vrijeme svaki sladoled koji je od kilo a nije od jagode dobar.Pa na prethodnoj strani sam kukala kako mi se strasno jede sladoled zbog temperature jer me drma... Ali u isto vreme na upaljeno grlo ne smem
I sad patim
Bacam ti hejt
Dabogda ti gacni lastis pukoA dooobar.Prvi put ga jedem,kupila u Lindi. Do duše meni je u zadnje vrijeme svaki sladoled koji je od kilo a nije od jagode dobar.

Uh, uh...i ja bi to jela, sve od limuna i ostalih južnih voćni volim....Jedem neki sladoled od limuna. Mnogo je dobar,volim tu kiselo slatku mješavinu ukusa.
Nemam lastis ,ja sam moderna baba. Samo na dugmiće.Dabogda ti gacni lastis puko![]()
Ja sam svoje pojelaGde su nam opet nestali nokti?

Za macku?

Qq...qq...ja ne znam sta vam se desi, nisam u zivotu ni probala da grize nokteJa sam svoje pojela![]()
Salim se,na drugoj strani je ta tema.Qq...qq...ja ne znam sta vam se desi, nisam u zivotu ni probala da grize nokte
Za deteZa macku?![]()

Aha tico, ipak idesobožavam crni i to ću za more ♥
jesssAha tico, ipak ides![]()

Више је проблем када се бришу неке поруке под изговором да извор информација није адекватан а онда тај исти модератор отвори тему са Курира.Овај форум без спама није овај форум.
Запричамо се тада, на том месту, и ту нам је баш онако слатко о.
Онда виде да се разговор распламсао, трк отворе тему, пребаце постове и цврц...све замре![]()
aaa, to li je, pa ezveeneeMolim vas obuzdajte se, samo ja smem da diram moju svekrvicu![]()
Па куд ћеш валиднији извор, боужеее, свашта од тебе.Више је проблем када се бришу неке поруке под изговором да извор информација није адекватан а онда тај исти модератор отвори тему са Курира.
Не мислим на модераторе одавде.