Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1687370185141.png

Baš se osjeti da ti je sve ovo falilo, a to je lijepo,nismo uzalud tolike godine proveli ovde ❤️
Па и јесте, често су ме неке ситуације подсећале на некога одавде, ипак је то много година, исти људи...

Афро, видим да си ту, докле ти догура са оним твојим злотвором, јеси га се отарасила?
Ne draga. Ovo je 6-ta godina hemoterapije, upravo čekam ovih dana 7-mo opadanje kose i tako. Do sada sam primila 6 vrsta lekova i 43 hemoterapije ukupno, nista nije uspelo ni da ih smanji, možda malo uspori. Sad čekamo posle ove 3-ce da radimo petskener pa da vidimo šta će reći. Jedino sam se od tih kormilo steroida ugojila puno i ne vidim način da se te kilaze rešim 😞

Ne draga. Ovo je 6-ta godina hemoterapije, upravo čekam ovih dana 7-mo opadanje kose i tako. Do sada sam primila 6 vrsta lekova i 43 hemoterapije ukupno, nista nije uspelo ni da ih smanji, možda malo uspori. Sad čekamo posle ove 3-ce da radimo petskener pa da vidimo šta će reći. Jedino sam se od tih kormilo steroida ugojila puno i ne vidim način da se te kilaze rešim 😞
Баш сам се надала лепим вестима, али биће то добро, борац си ти.
А за килажу заболе те, ти си лепа жена свакако :zag:

Ponekad treba i ostaviti da se vidi ko smo.
Имали смо ту расправу, да ли оставити или брисати.
Нека свака зверка покаже свој траг, тако сада мислим.
А и ми се мењамо, сазревамо, о многим стварима сада мислим другачије него раније, занимљиво је наћи себе некадашњег.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back