Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stigla sa alija neka glupost. Kao mala flašica gde je trebala biti tečnost što se poprska na masku za ronjenje iznutra da ne ne magli. Ne znam šta će to mm kad ceo život svi pljuju u te maske i to je kao normalno.
E u toj flašici neki sunđer koji je izgleda natopljen nečim pa treba da se nalije destilovanom vodom.
Sad zezam mm da je to kineska pljuvačka.

Stigla sa alija neka glupost. Kao mala flašica gde je trebala biti tečnost što se poprska na masku za ronjenje iznutra da ne ne magli. Ne znam šta će to mm kad ceo život svi pljuju u te maske i to je kao normalno.
E u toj flašici neki sunđer koji je izgleda natopljen nečim pa treba da se nalije destilovanom vodom.
Sad zezam mm da je to kineska pljuvačka.
Sad ce repriza korone :lol:

Kažu kad se izlaže alergenima postaneš imun. Sjedim ispod neke ogromne lipe i čekam,da li hitno da li da prodajem tek cu da saznam.
pa da, to je i princip immuno terapije komercijalno prisutne, dozno zavisno ubrizgavanje ekstrakta izvora alergena uzrocnika konkretne alergije.
uz napomenu da se iskljucivo radi pre pocetka sezone odredjenog alergena, nikako kad party vec pocne.

Jao napokon slobodan vikend :worth:

Dovukla sam se kuci, digla krake, narucila krilca, pustila film, znaci nirvana na max :cool:
Bukvalno ovako

Friday Night Eating GIF by Sheets & Giggles

Moj sin je sa 6 godina usao u fontanu, jer mu je vruce I čemu sluzi voda ako ne da se djeca osjveže😁
Мој син је са дедом ишао на викендицу, па се намажу блатом цели, и лице и косу, само у гаћама буду. И тако се јуре по дворишту, а онда их баба цревом пере пре правог купања.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back