winx vila
Iskusan
- Poruka
- 5.741
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko ti imas tih ex?Imam ja genijalan predlog - uzmi wd3 od mog ex![]()
i to njen wd3samo jedan ima wd3 <3
bogami, ja sam na moru
opet imas novog..razvratniceImam al uvece
ti ko onaj nekad ljisovac jeftino ali kvalitetno letovanje u oktobrubogami, ja sam na moru)))
Morace neka exel tabela da se napravi pa da sracunamo ko nam sta dodjekoliko ti imas tih ex?
da od svakog dobijes onaj pandorin privescic za uspomenu na njega, lepo bi se ovajdila![]()
koliko ti imas tih ex?
da od svakog dobijes onaj pandorin privescic za uspomenu na njega, lepo bi se ovajdila![]()
Ako ima đakuzi, ne ulazi ni slučajno, znaš šta je prošli put bilo!Dobih apartman za masterklas, taman cu da vodim deckonju, valja se malo bahanalisati na racun firme![]()
E nema cuti dobro jeAko ima đakuzi, ne ulazi ni slučajno, znaš šta je prošli put bilo!![]()
Ne znam, al ako nema izdejstvovacu jedan, sta mi teskoa jel ima wd3?![]()
fotoMoj kupaci je stigao
Dete me je pitalo zasto nisam uzela broj veci![]()
baci mi mmsSpalice me na lomaci![]()
Ја сам се прошле године тако разбила испод липе, док сам трчала, после кише се оклизнула. Оба колена, дланове... Још све то тако одерано и крваво се умуљало у онај жути прахOtvorim prozor, pada kiša, a lipa ispred miriše na čaj.
To su ona prva tri dana kada mi prija, posle mi se bljuje od mirisa naredne dve nedelje dok sva ne precveta.