tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Ovo je dva u 1
Ne treba mi
Na sajtu nema nikakve razlike izmedju ona dva modela, makar ja sada na brzinu nisam videla
Tog cenovnog ranga su i bosko i mile koje gledam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je dva u 1
ne zajebavam sema jestee dva soma je bio![]()
pa onda uzmi sta ti djeluje najrobusnijeOvo je dva u 1
Ne treba mi
Na sajtu nema nikakve razlike izmedju ona dva modela, makar ja sada na brzinu nisam videla
Tog cenovnog ranga su i bosko i mile koje gledam
Ma moram da sednem da procesljam i to sto pre jer cu da siznem bez usisivacapa onda uzmi sta ti djeluje najrobusnije
ili da ti zauzima najmanje prostora
Pa brate daj adresu od sinoc cekamTaro kupi wd3ma ajdeeee
pa ok je wd3, al ona hoce nesto sto moze strpati npr u plakar ili iza vrataTaro kupi wd3ma ajdeeee
okej, to je fakat krizna situacijaMa moram da sednem da procesljam i to sto pre jer cu da siznem bez usisivaca
Videcu neki od ta tri, kontam da su sva tri ok i da nema neke prevelike razlike
ajde bogatiMa jeste
Pri tom mi uopste nije trebao taj teosal pred more pa cu ga vrv kupiti kao moninu jaknu onomad![]()
Vala,ja imam taj karcher...meni nije nista specijalno.Mislim,dobar je,ali ne bas toliko koliko sam cula o njemu.Plus ima kratak kabl.Ama usisala su kod mame losim stapnim, to se ne racuna
Nego mislila sam da karcher nema stapni, sad nemam vise dilemu nego trilemu
Maea kontam da je bolji karcher od ostalih, moram da proguglam
I da slusas rasprave o usisivačima,rernama,bijeloj tehnici..i shvatis da uvijek moze biti goreja kad mi je preterano dobro pa se uplašim dođem ovde da se smorim
ma ne.i shvatis da uvijek moze biti gore
ajde ponovo za desetak godina da popricamoVala,ja imam taj karcher...meni nije nista specijalno.Mislim,dobar je,ali ne bas toliko koliko sam cula o njemu.Plus ima kratak kabl.
ima raznih klubova ljubiteljaima na fejsu klub ljubitelja karchera
trebala si porebarkeladno me zabolila ledja dok sam radila iz kreveta
jos sam kontala ako vec moram raditi od kuce onda najbolje laptop u krilo, zavalis se i pustis netflix u pozadini, ali avaj...nije to za mene
evo pijem diklofenak![]()
sta?trebala si porebarke
ahahahhahahahahahahaOk ako necete o osusivacoma mozemo i o mom najnovijem ogledu zvanom herbalife sejkovi![]()