pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.310
jeaMara dolazi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeaMara dolazi?
i vreme će da te ošamuti ko ćurkuJa cu biti free u nedelju preko dana
Imam al uveceo pa zar u nedelju nemaš neke bahanalije nov dečko ovo ono
Jedva sam danas krenula na arbajt, razmisljala se da javim da ne mogui vreme će da te ošamuti ko ćurku
samo loza drugo se ne drži u ovoj kući breImam al uvece
Preko dana mora kod rodjaka na babine, vode ga na silu, mucenik
Tako da dok se on muci medju tetkama i bebama mi bi mogli da drmnemo neki liker![]()
Ja isto nisam imala isti takav i ništa ti to ne valja, da znaš.A ne znam vragana kaze da su supii
I metla isto
Msm nije da su imale al znaju, je l i ti isti nisi imala ili?![]()
nije da sam jednom usisala sa tim stapnim pa da ne znam da mi se ne svidjaA ne znam vragana kaze da su supii
I metla isto
Msm nije da su imale al znaju, je l i ti isti nisi imala ili?
P.s. evo kod frizera) Konacno radim pramenove
usisavam macije dlake s tapacirungaJa imam štapni, neki no name sa Amazona i radi savršeno
Imam jedan tepih dve staze i ne treba mi jaka usisna moć.mislim, zašto bi čupao parket ako ne treba?![]()
Ama usisala su kod mame losim stapnim, to se ne racunanije da sam jednom usisala sa tim stapnim pa da ne znam da mi se ne svidja
mada, sinoc gledam stapni karcher i razmisljam pa mozda...zatim se sjetim da mi zapravo ne treba![]()
Jesi li sigurna da je to uopste stapni?!?Ja imam štapni, neki no name sa Amazona i radi savršeno
Imam jedan tepih dve staze i ne treba mi jaka usisna moć.mislim, zašto bi čupao parket ako ne treba?![]()
ima i to dva modelaAma usisala su kod mame losim stapnim, to se ne racuna
Nego mislila sam da karcher nema stapni, sad nemam vise dilemu nego trilemu
Maea kontam da je bolji karcher od ostalih, moram da proguglam
ma jestee dva soma je bioal opet i materin je bio skoro soma evra pa je gomno najstrasnije
(sori moram, jace je od mene ahahahha)