Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
pa to ako drzis usisivac ispod jastukaja ljudi posle svakog usisavanja izbacim prasinu i operem plasticnu posudicu..treba ziveti u cistom![]()
nas je na terasi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to ako drzis usisivac ispod jastukaja ljudi posle svakog usisavanja izbacim prasinu i operem plasticnu posudicu..treba ziveti u cistom![]()
Koja je marka bio taj što je crko? Koliko je dugo radio i jesi li probala da ga popravis?Ne znam ko te je slagao
Imali smo stapni i to neki jeftiniji i super je vrsio posao
Nemam nameru da prelazim na one sa kablovima vise, samo cu uzeti neki malo kvalitetniji stapni
Jesteimas stapnih bas jakih ali kostaju.
Necu da ga popravljam, tj mozda ga i popravim pa prosledim mamiKoja je marka bio taj što je crko? Koliko je dugo radio i jesi li probala da ga popravis?
Pa forum zna!Pita koja dva da uzme
A dobila je sve druge savete hehehe
onda uzmi neki sto se zasarafi za zidNecu da ga popravljam, tj mozda ga i popravim pa prosledim mami
Nije crkao klasicno, srusili smo ga jedno 100 puta, udarao je isto mesto i pukao je deo
philips
Srafi se i ovaj ali ga niko nije srafio jer se nismo usaglasill oko mestaonda uzmi neki sto se zasarafi za zid![]()
Pitala sam da li si probala da ga popravis misleći da se to možda ne isplati. Ja bih na jesen da kupim neki pristupacniji a ne mnogo lošeg kvaliteta za ovo malo stana. Strasno mi ide na živce onaj klasici usisivač. Jeste mali ali o takav mi je na smetnji.Necu da ga popravljam, tj mozda ga i popravim pa prosledim mami
Nije crkao klasicno, srusili smo ga jedno 100 puta, udarao je isto mesto i pukao je deo
philips
znaci prvo se usaglasite oko mjestaSrafi se i ovaj ali ga niko nije srafio jer se nismo usaglasill oko mesta
Uredno sam ga drzala ispred vrta j-ove sobe a tu dnevno protutnji bar dvoje dece i leja
I onako ga ocesu u prolazu, samo cujem daam
I tako bukvalno svaki dan
Eto konacno korisnog saveta od tebe vecerasznaci prvo se usaglasite oko mjesta![]()
svi moji savjeti su korisniEto konacno korisnog saveta od tebe veceras![]()
E kuku dobro je onda i ovoliko trajao.Srafi se i ovaj ali ga niko nije srafio jer se nismo usaglasill oko mesta
Uredno sam ga drzala ispred vrta j-ove sobe a tu dnevno protutnji bar dvoje dece i leja
I onako ga ocesu u prolazu, samo cujem daam
I tako bukvalno svaki dan
kolko imaš pratilacasvi moji savjeti su korisni
osim onih beskorisnih![]()
koliko mi je poznato nemam pratilacakolko imaš pratilaca
eto, postoji kosmička pravdakoliko mi je poznato nemam pratilaca![]()
Ama necu nije stapniImam ja genijalan predlog - uzmi wd3 od mog ex![]()
Nema veze, vragani da ucinis plezirAma necu nije stapni
P.s. Daj adresu
I baš si morala sa gnjaviš dete?Pravo da vam kazem ja dosla sad kuci, izvrnula se, digla sva cetiri kraka u vis, gnjavim dete (nerviram limunadu) sad cemo da pajkimo nas dve, bas sam samlevena![]()
naravno da postojieto, postoji kosmička pravda![]()