gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
Dobro jutro svima i svaki dan dobro jutro vam želim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel joj ga dajes ili joj ga ne dajesmissim drugarica, u nekoj smo vezi laganoj, onako, ko na moru
dzentlmen nikad ne prica o tomejel joj ga dajes ili joj ga ne dajes
Imamo honorarca koji povremeno odradi u ns neka fotkanja za naftase, kad mi ne mozemo da stignemo, i bas smo komentarisali zmaj i ja da taj nije u vinklu bas, vegan hbt, reko de ga nadje
Elem
Danas on otiso da fotka naftase, uspeo da napravi incident i da se posvadja ne samo sa menadzerstvom nis-a nego i sa samim direktorom
Kojom magijom mu je uspelo da to postigne
I sad naravno frka, iso je kreten u ime nase firme, znaci bruka za nas, a bitan klijent...
Morace zmaj da ide da nas opere
Kako ti padne na pamet da se svadjas sa klijentom, pa jos tudjim klijentom, pa jos jedna od najjacih korporacija, kakooo, pa de se to nauci
Ja razumem da ima manjak omega 3 u mozgu ali brate pretera ga
Ja zavrsila sad teren i bezim kuci dusom da danem. Bilo je naravno jao je l mogu sutra da idem u ns da peglam stvar... Mogu al necu... Imam bukiran provod... Ko je jos lud da otkazuje bahanalije zbog neke tamo budale![]()
ja navjam za omegu 3ovo moze biti jako zeznuto za tvoju firmu jer nis ima strogu hijerarhiju i ne hebu zivu silu, ako je potkacio nekog od visih direktora mozete lako da izgubite taj posao.
nis je zaheban po tom pitanju jer su strogo hijerarhijski podeljeni i svaki visi nivo ocekuje apsolutnu poslusnost nizeg.
pa sad, pitanje je sta se desilo...vidis da taj nije u vinkluopste je poznato da je lizanje guze klijentima skoro pa propisano protokolom
ali ja to tako ne radim
istina ponekad platim cenu koju ne bih morao
ali je dutjevni mir ipak naivazniji
У НИС-у је јако зезнуто око свега, око дозвола, осигурања запослених, лекарских прегледа, заштите... Буквално о свакој ситници воде рачуна. И чим крене поставка неког догађаја дође инспекција, ако си на скели а немаш потврду за рад на висини нпр., ангажована фирма је надрљала. Са њима убедљиво имамо највише папирологије, више и од амбасада и од свих.ovo moze biti jako zeznuto za tvoju firmu jer nis ima strogu hijerarhiju i ne hebu zivu silu, ako je potkacio nekog od visih direktora mozete lako da izgubite taj posao.
nis je zaheban po tom pitanju jer su strogo hijerarhijski podeljeni i svaki visi nivo ocekuje apsolutnu poslusnost nizeg.
pa vegan bratepa sad, pitanje je sta se desilo...vidis da taj nije u vinklu![]()
nemereda li postoji ikakva mogucnost da mi firma ne placa obavezno zdravstveno osiguranje, nego da mi daje taj novac. opet me je uhvatila kicma i naravno nista nisma uradila po tom pitanju.
Ne postoji.da li postoji ikakva mogucnost da mi firma ne placa obavezno zdravstveno osiguranje, nego da mi daje taj novac. opet me je uhvatila kicma i naravno nista nisma uradila po tom pitanju.
samo nas maltertiraju sa opbaveznim zdravstvenim osiguranjem. meni to ne reba, neka daju izbor, ko ima hronicne bolesti i treba mu neka placa, ja imam diskus jebenu herniju i nikad ne mogu da dodjem na red na drzavnu terapiju. sad zbog guzve nisma stigla ni injekcije da dobijem. hocu svoje pare da idem privatno kod onog kiroprakticara da me namesta i radi mi terapije.
ja kad preracunam meni obavezno zdravstveno ne treba. jedina stvar zbog koje ja idem kod lekara je kicma, a terapije ne dobijam. jedini nacin da dobijem trapije je da odem privatno i da platim, a drzava mi pojede taj novac od obaveznog zdravstvenog. za mene nema nikakvu svrhu.I ja isto ovako mislim, ja bih čak uvela i za penziono osiguranje mogućnost izbora.
postoji, radi na crnoda li postoji ikakva mogucnost da mi firma ne placa obavezno zdravstveno osiguranje, nego da mi daje taj novac. opet me je uhvatila kicma i naravno nista nisma uradila po tom pitanju.