Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imamo honorarca koji povremeno odradi u ns neka fotkanja za naftase, kad mi ne mozemo da stignemo, i bas smo komentarisali zmaj i ja da taj nije u vinklu bas, vegan hbt, reko de ga nadje :lol:
Elem
Danas on otiso da fotka naftase, uspeo da napravi incident i da se posvadja ne samo sa menadzerstvom nis-a nego i sa samim direktorom :pop:
Kojom magijom mu je uspelo da to postigne :fdlan:
I sad naravno frka, iso je kreten u ime nase firme, znaci bruka za nas, a bitan klijent...
Morace zmaj da ide da nas opere

Kako ti padne na pamet da se svadjas sa klijentom, pa jos tudjim klijentom, pa jos jedna od najjacih korporacija, kakooo, pa de se to nauci 👀👀👀
Ja razumem da ima manjak omega 3 u mozgu ali brate pretera ga :lol:

Ja zavrsila sad teren i bezim kuci dusom da danem. Bilo je naravno jao je l mogu sutra da idem u ns da peglam stvar... Mogu al necu... Imam bukiran provod... Ko je jos lud da otkazuje bahanalije zbog neke tamo budale :malav:

ovo moze biti jako zeznuto za tvoju firmu jer nis ima strogu hijerarhiju i ne hebu zivu silu, ako je potkacio nekog od visih direktora mozete lako da izgubite taj posao.
nis je zaheban po tom pitanju jer su strogo hijerarhijski podeljeni i svaki visi nivo ocekuje apsolutnu poslusnost nizeg.

Vidim da je bio juče, brate skroz sam van tokova :lol:

Confused Puzzle GIF

ovo moze biti jako zeznuto za tvoju firmu jer nis ima strogu hijerarhiju i ne hebu zivu silu, ako je potkacio nekog od visih direktora mozete lako da izgubite taj posao.
nis je zaheban po tom pitanju jer su strogo hijerarhijski podeljeni i svaki visi nivo ocekuje apsolutnu poslusnost nizeg.
ja navjam za omegu 3
ti naftni magarati i njihove nadobudstine
i treba neko da im stane na rep

У НИС-у је јако зезнуто око свега, око дозвола, осигурања запослених, лекарских прегледа, заштите... Буквално о свакој ситници воде рачуна. И чим крене поставка неког догађаја дође инспекција, ако си на скели а немаш потврду за рад на висини нпр., ангажована фирма је надрљала. Са њима убедљиво имамо највише папирологије, више и од амбасада и од свих.

za te pare koliko oni uzmu ja cu 3 puta godisnje da odme privatno na terapije.

kicma se poslednji put javila u martu prosle godine.

jedino do tada sto sam bila je krajem prosle godine zbog opekotine koju sam na kraju sama lecila, zbog radnog vremena nisma stizala u dz pre 7 uvece, a sestra je histerisala, pa sam se sama previjala.

samo nas maltertiraju sa opbaveznim zdravstvenim osiguranjem. meni to ne reba, neka daju izbor, ko ima hronicne bolesti i treba mu neka placa, ja imam diskus jebenu herniju i nikad ne mogu da dodjem na red na drzavnu terapiju. sad zbog guzve nisma stigla ni injekcije da dobijem. hocu svoje pare da idem privatno kod onog kiroprakticara da me namesta i radi mi terapije.

samo nas maltertiraju sa opbaveznim zdravstvenim osiguranjem. meni to ne reba, neka daju izbor, ko ima hronicne bolesti i treba mu neka placa, ja imam diskus jebenu herniju i nikad ne mogu da dodjem na red na drzavnu terapiju. sad zbog guzve nisma stigla ni injekcije da dobijem. hocu svoje pare da idem privatno kod onog kiroprakticara da me namesta i radi mi terapije.

I ja isto ovako mislim, ja bih čak uvela i za penziono osiguranje mogućnost izbora.

I ja isto ovako mislim, ja bih čak uvela i za penziono osiguranje mogućnost izbora.
ja kad preracunam meni obavezno zdravstveno ne treba. jedina stvar zbog koje ja idem kod lekara je kicma, a terapije ne dobijam. jedini nacin da dobijem trapije je da odem privatno i da platim, a drzava mi pojede taj novac od obaveznog zdravstvenog. za mene nema nikakvu svrhu.

evo sad sma nasla neki ketonal, koji su mi prepisali ko zna kad...traje do 2025 i popila sam tabletu. fora je sto posle par dana pijenja ketonala meni bude lose, a nikad mi nije smetao u obliku inekcije. ja uzasno podnosim lekove oralno. zato ih i ne pijem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back