moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Jeeebojte, baš sam bio klinac.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дефинитивно имам дијагнозу.
Пролазим поред пољопривредника што су на протесту, машем и плачем. Јако ме је дирнуло.
nije nego nam je vec dosta blokada ... to vec ide zadnjih 20..30 godina u kontinuitetu od studentskih demonstracija pa nadalje..Nego smo mi postali "šta sad ovi hoće" način razmišljanja.
francuzi, talijani, spanjolci i mnogi drugi izlaze redovno na ulice i za manje problemenije nego nam je vec dosta blokada ... to vec ide zadnjih 20..30 godina u kontinuitetu od studentskih demonstracija pa nadalje..
problem je vlast koja nista ne radi kod joj ne izadju na ulicu a onda odjednom sve moze, tako su izlazili advokati, taksisti, lekari, poljoprivrednici i kurta i murta... umesto da vlast u startu vidi da nesto uradi i nadje dogovr, puste i tek kad ih priisnu a usput izmaltretiraju dobar deo naroda popusti.
nije nego nam je vec dosta blokada ... to vec ide zadnjih 20..30 godina u kontinuitetu od studentskih demonstracija pa nadalje..
problem je vlast koja nista ne radi kod joj ne izadju na ulicu a onda odjednom sve moze, tako su izlazili advokati, taksisti, lekari, poljoprivrednici i kurta i murta... umesto da vlast u startu vidi da nesto uradi i nadje dogovr, puste i tek kad ih priisnu a usput izmaltretiraju dobar deo naroda popusti.
objašnjavaš tabu koji je liptard džabe se trudišfrancuzi, talijani, spanjolci i mnogi drugi izlaze redovno na ulice i za manje probleme
manje, ali postojece
ne vidim zasto ne bismo i mi?
jer skoro nijedna vlast ti nece ponuditi rjesenje po defaultu nego ih moras pritisnuti da to urade
i skoro svaka titra krupnom kapitalu, a za tebe ih zabole bash
ako si ziv i radis super
ako si mrtav, a nisi puno ili uopce trosio penziju jos bolje
ako se pojavi problem manjka voljnih da rade za manje para nije ni to problem
vlast uveze radnike
tako smo mi podigli njemacku![]()
Sutra treba da sam od sabajle u rafineriji, ako nas blokiraju bas tad ima da bude veselo![]()
jel ulazis u zonu sve sa skafanderom i odelcetomSutra treba da sam od sabajle u rafineriji, ako nas blokiraju bas tad ima da bude veselo![]()
zamisli da metli daju da fotka menzuDa te zabarikadiraju negde gde je hrana, ne bi se bunila![]()
pa dođe bogdan diklić u inspekcijuzamisli da metli daju da fotka menzu![]()
Nemas Bogi,plačem i ja kad sve to vidim na tv a apsolutno nema veze sa mnom i mojim zivotom.Дефинитивно имам дијагнозу.
Пролазим поред пољопривредника што су на протесту, машем и плачем. Јако ме је дирнуло.
Da te zabarikadiraju negde gde je hrana, ne bi se bunila![]()
Kasnis bre, ne pratis, napisah da smo juce omlatili ceo meni slikajuci gazamisli da metli daju da fotka menzu![]()
Dada, ko onomad kad sam vam kacila...jel ulazis u zonu sve sa skafanderom i odelcetom?
![]()
Kasnis bre, ne pratis, napisah da smo juce omlatili ceo meni slikajuci ga
Fotka metla i hranu, a najvise se raduje kad dodju kolaci na red![]()
ne secam se, propustio sam..daj obnoviDada, ko onomad kad sam vam kacila...
Lidiju Vukicevic fotko kad je bila riba na qub. Kosa da se smrznes, bukvalno. Osmeh.
kad si ono pricala da hoce restoran da trazi pare nazad sto si fotkala
pojela si sve sta si fotkala![]()