pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.279
a menadžeri, marketinški stručnjaci, data scientists.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O čemu govorimo.Шта значи бити образован без способности мишљења и повезивања?
To su skorojevići.Најтужнији су снобови. Они који се стиде свог порекла. Све им је туђе боље, продали би веру за вечеру.
Знам тако неке градске фацедеда им био паор али они признају само стан изнад Заре, у строгом центру
Oстали су боранија за њих.
vlasnik komtrejda sa mnom radioНајтужнији су снобови.
E sad ti je baja za novi GSP sistem.vlasnik komtrejda sa mnom radio
posle napravio komtrejd, okej
ali se stidi i ne priznaje da je bio fakin električar u GSP
jeeeeeel???E sad ti je baja za novi GSP sistem.
Ti si se uhvatio tog nekog svog seljaka i ne pustasO čemu govorimo.
Ne može neko ko ne raspolaže informacijama da obrađuje nešto što nema. Samim tim je uskraćen za pravdanje floskule za koje se, opet držite, ovde...Pametan je srpski seljak..... On može.fa bude bistar, al pametan ne, ako nije obrazovan, ne mora formalno.
Dajeeeeeel???![]()
И ја знам једну на положају, тата јој дошао из Босне, из неког села, али она то не би признала као да је човек шугав. Дошао човек, завршио школу, њој обезбедио школу и удобан живот, шта њу ту боли Бога питај. И само је пљувала по Трампу (није ни мени најдражи) а дупе би дала да је на Меланијином местуvlasnik komtrejda sa mnom radio
Nisam rekao da ne postoje takvi.Ti si se uhvatio tog nekog svog seljaka i ne pustas
Kapiras da nisu svi ljudi isti
Moj drugar se bavi poljoprivredom npr
Jako pametan i ucen momak
Svestran
I ti sad guras sve ljude u isti kos
Veselin je dobio ugovor za aplikaciju. Dok mi žalimo mog gedžu : )slava mu
ma i megaproizvođač i prosečan gedža moraju biti cenjeni a ne gaženi od strane državeNisam rekao da ne postoje takvi.
To je sjajno.
Nisam se uhvatio, nego je ovaj prosečan srpski Gedža.
ma ekstraVeselin je dobio ugovor za aplikaciju. Dok mi žalimo mog gedžu : )
Говорим о томе да је школа данас направљена да добар део људи заглупи и убаци их у прихватљив шаблон.O čemu govorimo.
Ne može neko ko ne raspolaže informacijama da obrađuje nešto što nema. Samim tim je uskraćen za pravdanje floskule za koje se, opet držite, ovde...Pametan je srpski seljak..... On može.fa bude bistar, al pametan ne, ako nije obrazovan, ne mora formalno.
Tu sam saglasan 100%Говорим о томе да је школа данас направљена да добар део људи заглупи и убаци их у прихватљив шаблон.
А човек може да ради на себи и без школе. Да чита и образује се.
Да не потежемо опет разлику између образовања и школовања.
Мирић?vlasnik komtrejda sa mnom radio