Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта значи бити образован без способности мишљења и повезивања?
O čemu govorimo.
Ne može neko ko ne raspolaže informacijama da obrađuje nešto što nema. Samim tim je uskraćen za pravdanje floskule za koje se, opet držite, ovde...Pametan je srpski seljak..... On može.fa bude bistar, al pametan ne, ako nije obrazovan, ne mora formalno.

Најтужнији су снобови. Они који се стиде свог порекла. Све им је туђе боље, продали би веру за вечеру.
Знам тако неке градске фаце :lol: деда им био паор али они признају само стан изнад Заре, у строгом центру :lol:
Oстали су боранија за њих.

• Podržavam
Reactions: Red
Најтужнији су снобови. Они који се стиде свог порекла. Све им је туђе боље, продали би веру за вечеру.
Знам тако неке градске фаце :lol: деда им био паор али они признају само стан изнад Заре, у строгом центру :lol:
Oстали су боранија за њих.
To su skorojevići.

O čemu govorimo.
Ne može neko ko ne raspolaže informacijama da obrađuje nešto što nema. Samim tim je uskraćen za pravdanje floskule za koje se, opet držite, ovde...Pametan je srpski seljak..... On može.fa bude bistar, al pametan ne, ako nije obrazovan, ne mora formalno.
Ti si se uhvatio tog nekog svog seljaka i ne pustas
Kapiras da nisu svi ljudi isti
Moj drugar se bavi poljoprivredom npr
Jako pametan i ucen momak
Svestran
I ti sad guras sve ljude u isti kos

vlasnik komtrejda sa mnom radio
posle napravio komtrejd, okej
ali se stidi i ne priznaje da je bio fakin električar u GSP
И ја знам једну на положају, тата јој дошао из Босне, из неког села, али она то не би признала као да је човек шугав. Дошао човек, завршио школу, њој обезбедио школу и удобан живот, шта њу ту боли Бога питај. И само је пљувала по Трампу (није ни мени најдражи) а дупе би дала да је на Меланијином месту :lol: То је тај тип људи.

O čemu govorimo.
Говорим о томе да је школа данас направљена да добар део људи заглупи и убаци их у прихватљив шаблон.
А човек може да ради на себи и без школе. Да чита и образује се.
Да не потежемо опет разлику између образовања и школовања.

Говорим о томе да је школа данас направљена да добар део људи заглупи и убаци их у прихватљив шаблон.
А човек може да ради на себи и без школе. Да чита и образује се.
Да не потежемо опет разлику између образовања и школовања.
Tu sam saglasan 100%

Baš sam i rekao, duhovna širina je iznad i to mnogo iznad formalnog obrazovanja. Posebno danas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back