Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Čitam I nerviram seNe znam da li namerno masis poentu posta ili cisto pises da bi pisala jer je pdf zamro

Al biće I čekaš domaće pa platis papreno, al nije to nije tema, znam, nisam omasila, samo nadovezala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čitam I nerviram seNe znam da li namerno masis poentu posta ili cisto pises da bi pisala jer je pdf zamro

Pa nije nikad bilo jeftino ni jedno prvo voce i povrce. Ne znam sta vas u tom sto sam napisala cudi i nervira. Skupo je uvijek ali je prvo najskuplje.Čitam I nerviram se
Al biće I čekaš domaće pa platis papreno, al nije to nije tema, znam, nisam omasila, samo nadovezala![]()

E bas sam omasilaStvarno si omasila poentu
Niko ne spori da su van sezone voce I povrće skupi I da su iz uvoza I bla bla. Ali nikada nije bilo ovako skupo, 3000din maline npr.
I apsolutno nije tačno da voće I povrće nisu nikad bili jeftini u Srbiji. Jesu, posebno na pijacama, od seljaka. Sad, da li je to trebalo tako ili ne, druga je priča.
Gledala sam i onako bas mi bilo mucnoInače, u poslednja dva dana I svetovna I duhovna vlast su pokazale šta misle o svom narodu. Ova potonja još specificnije, šta misli o ženama![]()
a kad krece sezona jagoda?Kad smo bili deca nismo jeli paradajz u maju, ni maline, ni lubenice, ni kupine...nije ih bilo. Sada ih ima, ali to košta.
Cele zime je bilo svega, to nam je postalo sasvim normalno. I ne razmišljamo kada je čemu sezona.

Pa ne znam, toliko je sve ogavno da ne znam zaista sta je drugo moguce osim da se podavimo u sopstvenim govnimaSve mi se gadi

Pa nije nikad bilo jeftino ni jedno prvo voce i povrce. Ne znam sta vas u tom sto sam napisala cudi i nervira. Skupo je uvijek ali je prvo najskuplje.
na igricama pise za koju djecu su, treba samo citati
Tegla domaceg ajvara 1000 dinara.
Valjda su paprike u Srbiji egzoztika poput kavijara iz Irana.
Za fraksiparin imas te dvije opcije. Da ti patronazna sluzba dolazi i sugerise da dajes sama ili da od starta dajes sama.Dosla iz DZ. Kaze nauci da sama sebi daješ inekcije nije strasno, ma pazi nikad nije po tuđoj guzzicii 100 puta bilo mnogo.
Pa da jasno, videću dok prvo sutra odradimo taj kolor dopler vena dy ustanovilo, da li je ili nije tromboza. Onda cu videti radje da mi dolazi sestra da mi daje te inekcije, bas tako i meni draže da mi oni daju.Za fraksiparin imas te dvije opcije. Da ti patronazna sluzba dolazi i sugerise da dajes sama ili da od starta dajes sama.
Meni su dolazili. Kada kazu da nije tesko, znam ali mi draze da mi vi date.
Ljudi koji primaju veci broj injekcija obicno sebi daju.
Da kažu da i o jeste to ta vrsta igala, ali nije to tako jednostavno kako god tako izgledalo. Jel ti nije problem da saznaš koje su to tablete, bas bih ti bila zahvalna. Inače ni oce inekcije nisu jeftine, po danu su 1440,00.Ja sam umesto bockanja fraksiparinom pila neke tablete. Ne znam kako se zovu, znam da su prilično skupe. Ali moja školska, doktorka koja mi je spasla glavu u koroni, rekla je da su mi te tablete bolja opcija.
A davanje fraksiparina mi se čini kao davanje insulina.
One idu na recept. Ja ih nisam kupovala.Da kažu da i o jeste to ta vrsta igala, ali nije to tako jednostavno kako god tako izgledalo. Jel ti nije problem da saznaš koje su to tablete, bas bih ti bila zahvalna. Inače ni oce inekcije nisu jeftine, po danu su 1440,00.