Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Krijete se od svekrve da pijetePa nemam, pravimo se fini![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krijete se od svekrve da pijetePa nemam, pravimo se fini![]()
a sta je pricao?mišljenje o košarama kvari tu celinu mnogo mnogo on nije čist
imaš video na netua sta je pricao?
koja emisija?imaš video na netu
onaj jutarnji na nova skoja emisija?
C, neću.će bude red
Mog tasta mnogo volim, oca manje ČPMoj svekar je bio kod nas 10 dana zimus i njegov sin se pobrinuo da nikad vise ne dodje. I verovatno da bude izbacen iz testamenta![]()
ne postoji lose vreme, mozes samo lose da se obuces..obuci se za kisu i napoljeDanas stvoren da se ništa ne radi. Kiša. Ima li neko neki prijedlog sa Netflixa?
Vrijeme nije loše,odlično je za biti lijen ležati i gledati tv. Šeldonne postoji lose vreme, mozes samo lose da se obuces..obuci se za kisu i napolje
sto se tice tv preporuka.. ponovo gledam "bigbang theory" .. odlicna je serija![]()
Nisu normalni, i jagode 550 su mnogo i paradajz 500 i 600 ovo je da poludis, o 3000 za maline tek neću ni da komentarisem....sve u svemu strasno.Maline na pijaci 3.000 din kg![]()
zapravo prve tresnje prosle godine su bile tako nesto ili jos gore : )Pa nije ovo prvi maj da ima malina ali je prvi maj da kostaju 3.000
Uvek su maline kostale kako u maju tako i u julu
Ima i jagoda u februrau ali nikada nijedeno voce van sezone, u beogradu, nije kostalo 3.000 din/kg
Zapravo nije bilo ni 2.000 din/ kg
Je li to oko 20€?Pa nije ovo prvi maj da ima malina ali je prvi maj da kostaju 3.000
Uvek su maline kostale kako u maju tako i u julu
Ima i jagoda u februrau ali nikada nijedeno voce van sezone, u beogradu, nije kostalo 3.000 din/kg
Zapravo nije bilo ni 2.000 din/ kg
na igricama pise za koju djecu su, treba samo citatiA to mislis, ma ne, nije to...
Mislim da ljudi tuguju. Bili su premladi...lepo vreme, ide raspust a oni...mislim da ljudima stoji u grlu pa neko place spolja a neko u sebi. Ja spolja ali muzu je tekla krv iz nosa pre par veceri i kao nije nista, alergija.
Kod ovog decaka je kumulacija faktora verovatno.
Nisam iznenadjena sto je puklo gde jeste. Decu kao pakete prebacuju na mnogo aktivnosti.
Igrice verovatno prave jake senzacije u mozgu, mozda stvarno otupljuju cula a luce te hormone, kao Rajovic sto kaze.
Ali pritisak na njih je prejak inace.
Deca su umorna.
A nemaju gde ni da se istrce. Govorim o ovom delu koji poznajem. Njima je Tas najblizi ali Tas je okej za nas dve i malu decu, ni biciklu ne mozes da vozis kao derle jer je kaskadan.
Nemaju gde da se opuste, kikocu, galame i prazne se. Nisu besna ako to rade, normalno je da se isprazne...emotivno, socijalno, svakako.
Naravno, nista od ovoga nije dovelo do uzasa koji se desio ali nisam iznenadjena gde je puklo.
Na Savetu...isli su predlozi, od privatnog obezbedjenja do "moja firma bas slucajno radi panik cipove". Jedna zena je dala najbolji predlog a cak je i moj dragi priznao da je luda. Ona je kazala da se vode malo deca u botanicku bastu (posteno je prelepa) i u muzeje. Muk, ti si luda zena.
Po mom misljenju ona je najnormalnija tamo. Izglasali su privatno obezbedjenje, ofkors. Koje ce platiti opstina, ofkors.
Iskreno, ne verujem da ce se ponavljati u Srbiji. Retko ko bas ovoliko flipne ali treba menjati zbog druge dece, da im bude bolje.
Nista im nece biti bolje sa opasanim skolama obezbedjenjem.
Valjalo bi im ponuditi drugaciji sadrzaj i bataliti onu "dobro dete se vidi ali ne cuje".
Treba da se cuje, ni fudbal nemaju gde da igraju...ne volimo fudbal, okej ali oni vole, na svaki sum dece se bunimo...komsije, nastavnici, roditelji, roditelji druge dece...aman, pustimo ih da disu...trojka pa sta, da citiram moju baku "svaka ocena je za djaka"...hvala joj na tome.
Petice pa petice...a ovamo zombirani ekranima, pola nacije naoruzano.
Preterali smo, moramo da stanemo...i globalno i nacionalno, samo na razlicit nacin.
Malo mira.
Bile su oko 2.000zapravo prve tresnje prosle godine su bile tako nesto ili jos gore : )