Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad Hospital GIF by Scooby-Doo

Mislim da je suvisno da napominjem koliki mi je nivo gundjanja :kafa:

Nemojte bre bacati pare na dekatlon "planinsku" obucu
Samo su za suvo vreme
Bacene pare
evo druga godina kako zmu nosi svoje po snijegu i nista nisu propustile
i to su one bazicne oznaka mt100, a idu te oznake do 900
za razliku od njih merel smo bacili u kantu jer su smrdile (prvi par obuce ikad s kojim je imao taj problem), intersportove mekinli su propustile u prvoj barici
ja sam imala jedne timberlend - te su bile dobre
i zmu ima jedan stariji kozni par terexa adidasovog koji odbija da umre i jedne solomon da su skroz dobre (za regularno pjesacenje)
tako da nemam pojma, svakako je lutrija
meni trebaju tipa dva puta godisnje i uglavnom u normalnim uslovima
ne idem na himalaje u sred zime
tako da za te pare ok

Došla iz Morahaloma... Ma bilo je super, radnim danima nema gužve i neki spoljni bazeni već rade, i langoš, ali...
Vodili smo bratovu ženu, devojku ili šta je već, ukrajinka i njeno dvoje dece. Vratili nas sa malograničnog prelaza pa ponovo čekali red na horgošu 2. Još ona jedno prezime, a svako dete od drugog muža pa različita prezimena. E mi smo bili ti koji su napravili red u povratku jer su i njoj i deci proveravali istoriju putovanja pošto žive u sloveniji.
Baš jednostavno...

Došla iz Morahaloma... Ma bilo je super, radnim danima nema gužve i neki spoljni bazeni već rade, i langoš, ali...
Vodili smo bratovu ženu, devojku ili šta je već, ukrajinka i njeno dvoje dece. Vratili nas sa malograničnog prelaza pa ponovo čekali red na horgošu 2. Još ona jedno prezime, a svako dete od drugog muža pa različita prezimena. E mi smo bili ti koji su napravili red u povratku jer su i njoj i deci proveravali istoriju putovanja pošto žive u sloveniji.
Baš jednostavno...
Vjeruj da ce i bratu biti jednostavno s njom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back