- Poruka
- 17.475
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tamo je ljeti vrhJaooo ides na durmitor
Ja godinama planiram pa nikako
Neki me inat uhvatio da se ovog leta organizujem sa drustvom i odem napokon da vidim taj zabljak i sve okolo
Imam neki plac tamo, ne sluzi nicemu, da ga nadjem da izvidim da nije neko sagradio na njemu nesto![]()
Ma kad su rusi bili navalili davnih dana ja budala mrzelo me se cimam da idem tamo da utopim toPogledajte prilog 1332310
Nešto ovako staviš tu i uživaš.
mi se ljeti kupali u tim jezerimaMa kad su rusi bili navalili davnih dana ja budala mrzelo me se cimam da idem tamo da utopim to
Sad od rusa u cg nema nista
Mogu se uvatim za usi da igram na placu
Nego generalno zelja mi durmitor da vidim, lednicka jezera... Alpi u malom![]()
Trenutno ti bacam hejta ja odo po cizme![]()
pa koliki je to porez jbte?Sleduje mi neki bonus zaostao jos od jesenas i zimus... Docekali napokon da klijeti plate sve te zajebancije
I caskamo nesto oko poreza ko koliko ima i ja prevrnem ocima reko jao nisam platila celu zaostalu godinu, razvlacim se s time, vecito nesto prece iskoci... Stoji mi taj dug nad glavom, pocecu da ga sanjam
Kaze zmaj e taman, posto si ti propalica za pare, ako ti dam bonus na ruke ti ces to da spickas, daj mi lk da platim taj porez, oces izvrsitelje da navuces na vrat, vidi kamata kolika ti je cccc!
I tako u dva klika ode mi bonus na opstinska goveda
A taman sam imala pakleni plan da nabavim dobre kozne cipele, plus patike, plus sudoperu! Sad cu ici bosa, necu prati sudove, al ce opstinska goveda imati za sebe paretine, ustaihjebem![]()
a nemoj bacat hejtTrenutno ti bacam hejt![]()
Nakupila sam dug 20 somapa koliki je to porez jbte?
meni je oko 120 evra stiglo za nekretninu taj godisnji
Zeleneeeea nemoj bacat hejt
bice cizama
***** cizme
dobro, jesu zelene, al bar su razlicite![]()
jao da, vas bas deruNakupila sam dug 20 soma
Nisam platila celu proslu godinu, plus kamate, plus pocela je ova nova godina pici kvartal, plus ja sam prva zona pa me tu deru
Ici cu bosa....![]()
oveZeleneeee
Obavezno foto
Pa moram, vis da sam ostala bez cipela![]()
Meni je zmaj naredio da stavim na aplikaciju da mi ide ono mesecno tipa dva soma din na ta goveda i da vise nemam dramujao da, vas bas deru
totalno nije fer
jbga, al ima sad i ova
ja jos nisam platila
iduci mjesec cu pokriti to sve
stalno zaboravljam
Pih pa ovo je mis prdi zelena... Ne vazi se
pa ima iz 4 rate opcijaMeni je zmaj naredio da stavim na aplikaciju da mi ide ono mesecno tipa dva soma din na ta goveda i da vise nemam dramu
Dobra mu je ta ideja, aktiviracu od sledeceg meseca
Ne mogu bre zeno vise sve da poplacam aman
Dajte nekog senior develepera ljudi!!!![]()
ma nemam ocekivanjaPih pa ovo je mis prdi zelena... Ne vazi se
Daj te kakve ja volim
(Ps nemoj da imas neka velika ocekivanja od ove marke kad padne kisa a ti u blatu i travi)
Pa ima za normalnepa ima iz 4 rate opcija
to ti sad uceiteljice i slicni profli povataju cim izbauljaju s faksa i dok stignu do senioriteta ili preozenjeni ili serijski razvedeniPa ima za normalne
A za nas sto napravimo dug samo senior develeperi mogu da nas povade iz gowana
Znamto ti sad uceiteljice i slicni profli povataju cim izbauljaju s faksa i dok stignu do senioriteta ili preozenjeni ili serijski razvedeni![]()
Lepo je, mi ostali 2 dana kad smo se vraćali iz Boke, da se čiča malo izvoza kvadova, ja tamo u jezera ne ulazim. Ladno.Ma kad su rusi bili navalili davnih dana ja budala mrzelo me se cimam da idem tamo da utopim to
Sad od rusa u cg nema nista
Mogu se uvatim za usi da igram na placu
Nego generalno zelja mi durmitor da vidim, lednicka jezera... Alpi u malom![]()