Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaooo ides na durmitor 😍😍😍
Ja godinama planiram pa nikako
Neki me inat uhvatio da se ovog leta organizujem sa drustvom i odem napokon da vidim taj zabljak i sve okolo
Imam neki plac tamo, ne sluzi nicemu, da ga nadjem da izvidim da nije neko sagradio na njemu nesto :lol:
Screenshot_20230426_190140.jpg
Nešto ovako staviš tu i uživaš.

Ma kad su rusi bili navalili davnih dana ja budala mrzelo me se cimam da idem tamo da utopim to
Sad od rusa u cg nema nista
Mogu se uvatim za usi da igram na placu

Nego generalno zelja mi durmitor da vidim, lednicka jezera... Alpi u malom 😍
mi se ljeti kupali u tim jezerima
i stvarno je divno
nocu se naspavas, danju toplo, padine pune sumskih jagoda

Sleduje mi neki bonus zaostao jos od jesenas i zimus... Docekali napokon da klijeti plate sve te zajebancije
I caskamo nesto oko poreza ko koliko ima i ja prevrnem ocima reko jao nisam platila celu zaostalu godinu, razvlacim se s time, vecito nesto prece iskoci... Stoji mi taj dug nad glavom, pocecu da ga sanjam

Kaze zmaj e taman, posto si ti propalica za pare, ako ti dam bonus na ruke ti ces to da spickas, daj mi lk da platim taj porez, oces izvrsitelje da navuces na vrat, vidi kamata kolika ti je cccc! :lol:
I tako u dva klika ode mi bonus na opstinska goveda :rida:

A taman sam imala pakleni plan da nabavim dobre kozne cipele, plus patike, plus sudoperu! Sad cu ici bosa, necu prati sudove, al ce opstinska goveda imati za sebe paretine, ustaihjebem :aha:

Sleduje mi neki bonus zaostao jos od jesenas i zimus... Docekali napokon da klijeti plate sve te zajebancije
I caskamo nesto oko poreza ko koliko ima i ja prevrnem ocima reko jao nisam platila celu zaostalu godinu, razvlacim se s time, vecito nesto prece iskoci... Stoji mi taj dug nad glavom, pocecu da ga sanjam

Kaze zmaj e taman, posto si ti propalica za pare, ako ti dam bonus na ruke ti ces to da spickas, daj mi lk da platim taj porez, oces izvrsitelje da navuces na vrat, vidi kamata kolika ti je cccc! :lol:
I tako u dva klika ode mi bonus na opstinska goveda :rida:

A taman sam imala pakleni plan da nabavim dobre kozne cipele, plus patike, plus sudoperu! Sad cu ici bosa, necu prati sudove, al ce opstinska goveda imati za sebe paretine, ustaihjebem :aha:
pa koliki je to porez jbte?
meni je oko 120 evra stiglo za nekretninu taj godisnji

jao da, vas bas deru
totalno nije fer
jbga, al ima sad i ova
ja jos nisam platila
iduci mjesec cu pokriti to sve
stalno zaboravljam
Meni je zmaj naredio da stavim na aplikaciju da mi ide ono mesecno tipa dva soma din na ta goveda i da vise nemam dramu
Dobra mu je ta ideja, aktiviracu od sledeceg meseca
Ne mogu bre zeno vise sve da poplacam aman :besna:

Dajte nekog senior develepera ljudi!!! :malav:

Ma kad su rusi bili navalili davnih dana ja budala mrzelo me se cimam da idem tamo da utopim to
Sad od rusa u cg nema nista
Mogu se uvatim za usi da igram na placu

Nego generalno zelja mi durmitor da vidim, lednicka jezera... Alpi u malom 😍
Lepo je, mi ostali 2 dana kad smo se vraćali iz Boke, da se čiča malo izvoza kvadova, ja tamo u jezera ne ulazim. Ladno.
MSM da će ti se dopasti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back