- Poruka
- 50.319
Posledica globalnog zagrevanja je ledeno doba
I tako u krug.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posledica globalnog zagrevanja je ledeno doba
И ја хтела ове недеље па да их онда лепо оперем и изнутра.

Je l vidis sta je domacica zenaTi to pereš![]()

Хахахаха...Ti to pereš![]()

Хахахаха...
Е, што ми је ружно када неко изађе сређен из кола а кола прљава.
А било ми јако смешно, има томе сада већ... Возимо се син и ја и нека жена стане где не сме, направи гужву... Пролазимо и каже син: ”Па наравно да је у бунди и са наочарима”. Погледам се а ја у бунди и са наочарима![]()

Па најмање идеш по граду а највише на посао зар не, па има смисла.Ja moj auto operem tek kada stanu sve padavine i osuši se blato, jer u suprotnom je čisto bacanje para i rad u prazno![]()
dobro je onda sto sam uzela onu jaknuPosledica globalnog zagrevanja je ledeno doba

sad lijepo sasijes moca vudu lutkicuDrž' te me, ubiću ga!
Na poslu sam, otpalo mi sito sa slavine, fino sam se okupala 'ladnom vodom, a grejanje je smešno jer je to isto već otišlo pre.
Drž' te me, ubiću ga!
Na poslu sam, otpalo mi sito sa slavine, fino sam se okupala 'ladnom vodom, a grejanje je smešno jer je to isto već otišlo pre.

To nemamonda sijalica u aspiratoru

oš da te izlemamTo nemam![]()

Tebi bi bolje bilo da regulises ovaj prevoz, cim padne sneg ne radi nista

To je uzrok ovog snijega,a ne posljedica.dobro je onda sto sam uzela onu jaknu![]()
danas radim otkuće crko mi ruterTebi bi bolje bilo da regulises ovaj prevoz, cim padne sneg ne radi nista![]()
Zbog tebe sam ih obukla, znam da voliš!Jer ako je nesto socno to je mala debela zena u helankama

Napravim ga ko jastuče za špenadle, bog da me vidi.sad lijepo sasijes moca vudu lutkicu![]()

slikuZbog tebe sam ih obukla, znam da voliš!![]()
Bitno je da nemas gace ispodZbog tebe sam ih obukla, znam da voliš!![]()