Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam prošle godine u Pepcu pokupovala neke duksiće deri-peri varijanta za 800 din. Mekani, pamučni super.
Ja kod njih uzimam svasta i sve je sto kazes deri peri, nije neki kvalitet al za te pare zabole me, posluzi za sezonu, meni kao i tebi ionako treba odeca koja ce da sluzi za prljanje dok radimo :lol:

Ali danima vec imam pik na sh jer su digli cene i sad ti je kod njih skuplje nego novo na akciji, poludeli su nacisto

Da znas da u waikiki imas isto dobre majice na kratke rukave oko 500-600 din, mana im je sto su nestrukirani modeli, ti to mozes, ja ne mogu, izgledam ko bojler u tome :lol:

Pepco ima ok stvari za bas malu djecu. Za odrasle su slabi, ako je bas nuzda.
Ja vidjela brus za 600rsd, raf pored kase, fenomenalan. Stoji fenomenalno. I smjeskam se u sebi, kupus nesto za 600 umjesto 4k u lindeksu.
Oprala ga, on se raspao. Bretele mu se uvile.
Posebna tehnologija samorazgradivih materijala
Ja furam pepko bruseve svi su trajni i ok su
Ne znam kako si prala
Ne smes iznad 40C

Ja kod njih uzimam svasta i sve je sto kazes deri peri, nije neki kvalitet al za te pare zabole me, posluzi za sezonu, meni kao i tebi ionako treba odeca koja ce da sluzi za prljanje dok radimo :lol:

Ali danima vec imam pik na sh jer su digli cene i sad ti je kod njih skuplje nego novo na akciji, poludeli su nacisto

Da znas da u waikiki imas isto dobre majice na kratke rukave oko 500-600 din, mana im je sto su nestrukirani modeli, ti to mozes, ja ne mogu, izgledam ko bojler u tome :lol:
Tako ja odem u Primark za te majice za jednu sezonu,budu od 3 do 5€,sledeće sezone ih nosim ispod dzempera zimi. Bude baš dobar pamuk.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back