86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Никада ми померање сата није тешко пало. А ове године... Ево већ четвртак а ја не могу да се опасуљим.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto, sve isto.Никада ми померање сата није тешко пало. А ове године... Ево већ четвртак а ја не могу да се опасуљим.
ti nikad ne stariš.ista si kao pre 12 godinaЈа се онда подмалђујем
Све тежа се будим рано.
Јесте. Виђаш ме сваки дан па знашti nikad ne stariš.ista si kao pre 12 godina

Zvala sam ,nije dostupna na viber . Možda još nije stigla kući.Nema @Afroo da čujemo šta je bilo na konzilijumu.![]()
I ja.I ja virkam od jutros
Evo me...noćas nisam oka sklopila, a tamo sam bila već u 8h, čekala do pola 11h red, i onda me konzilijum dotakao, odluka je da nastavim da primam te poslednje terapije koje su jezive za krvnu sliku.Nema @Afroo da čujemo šta je bilo na konzilijumu.![]()

Tamo gde kupuješ te kobasice pitaj da li imaju pečenicu, kod nas ima i ja to često dajem ćerki u sendvičima, ni ne primeti da nije šunka a to je ipak čisto meso.Evo me...noćas nisam oka sklopila, a tamo sam bila već u 8h, čekala do pola 11h red, i onda me konzilijum dotakao, odluka je da nastavim da primam te poslednje terapije koje su jezive za krvnu sliku.
Išla posle u DZ za upute i koješta, disla kući oko 14h i bukvalno se onesvestio od umora.
Treba da kupim konjske kobaje, a nemam snage da idem na drugi kraj grada.
Hvala vam sto brinete, divni ste![]()
x 100Poslednje u smislu da posle njih više nisam primala, od 13.01., do sad, pa su mi te iste opet prepisali još 6 ciklusa.U kom smislu poslednje?
sad se drapam ko sugava