Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nesto sam iskocio iz filmova jer sam do juce gledao sluskinjinu pricu i zavrsio je :D
sad cekam da se snimi poslednja sesta sezona koja zavrsava pricu.

zato te pitah jer i ja trazim preporuke..
skinuo sam ovaj..deluje mi zanimljiv a i ima dobru ocenu
gledam ga danas pa ti javljam utisak

@Miller
zaobici film :D

radnja mu je zanimljiva i imao je dobar potencijal ali da je bolje razradjeno tako da je bas osrednje ostvarenje koje drzi paznju, zaista je zanimljiva radnja ali bas nista na kraju..prici fali dubina..dosta je povrsna cela prica.
mozes lako zaobici.

To pričamo ovde već dve godine, pa evo nas, živi smo.
Ja ne kupujem meso, povrće, nepušači smo, ne kupujem novine, grickalice, sokove, pa opet skoro svako jutro razmenim 2000 dinara, i do uveče ih nema. Gde potrošim te pare, ja pojma nemam.
Ni ja ne kupujem nista sto ni ti ne kupuješ sem mesa, jaja, povrća i evo polako vidim da sve teže živim jer mi sve više para treba za iste namirnice. 10 jaja i to baš sitnih je 240,00 što je bas puno.

Jaja su baš poskupela. Juče sam gledala na tv nekog čoveka koji ima farmu jaja, i rekao je da je očekivana cena jaja u aprilu 50 dinara komad. :zeek:
Ja sam plaćala 22 dinara jaje L klase, i to mi je bilo baš puno. Onda sam pronašla farmu koka nosilja gde moram da kupim jednu transportnu kutiju (320 komada), ali je jaje 16 dinara. Tako da se sada tamo snabdevam.

Ovaj čovek ima farmu koka nosilja, ne kljucaju po dvorištu. Ako se pitanje odnosi na moj post.
A uvek su skuplja jaja od tih koka koje kljucaju po dvorištu. Zato što su, navodno, zdravija, sada svi lude za organskim proizvodima.
Meni lično, samo su bolja zbog boje, jer im je žumance žuto. I ne mogu da se porede rezanci za supu od jaja od tih koka i od koka nosilja. Razlika je drastična, u boji. A nikakvu drugu razliku ja ne primećujem.
Da mi vežeš oči i daš da jedem jedno jaje od nosilje, drugo od trkačice, ja ne bih umela da pogodim koje je koje.
Nemam tako fino nepce da bih osetila razliku.

Ovaj čovek ima farmu koka nosilja, ne kljucaju po dvorištu. Ako se pitanje odnosi na moj post.
A uvek su skuplja jaja od tih koka koje kljucaju po dvorištu. Zato što su, navodno, zdravija, sada svi lude za organskim proizvodima.
Meni lično, samo su bolja zbog boje, jer im je žumance žuto. I ne mogu da se porede rezanci za supu od jaja od tih koka i od koka nosilja. Razlika je drastična, u boji. A nikakvu drugu razliku ja ne primećujem.
Da mi vežeš oči i daš da jedem jedno jaje od nosilje, drugo od trkačice, ja ne bih umela da pogodim koje je koje.
Nemam tako fino nepce da bih osetila razliku.
Ja sam porasla na domaćim jajima, a imam ih i sad osim par meseci godišnje, kad koke prave pauzu. I bogami, primećujem razliku u ukusu. Nije drastično, ali oseti se.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back