Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne prija mi. Apsolutno beskorisno po mene.
Cena je okej, što, ja sam pio Jacobs cronat gold...

Recimo, mogao bih odmah da izbacim, samo da se setim šta..da, da radim da bih ubacivao pare u nakaradni sistem koji me tera da još više radim da još više trošim. Znači, tu životnu filozofiju ću da gledam da što više gajim. Da sam želeo da tako živim, pa sigurno bi to bila Amerika, a ne ovo moje drago dupence od države. Srbija je usvolija tu nakaradnost. Radi, radi, troši, kupuju, radi, spavaj, trpaj u dupe, pa opet troši i radi...
To je bolesno
Niko više ne uživa u plavom nebu. Nit ga vidi : )
Не цЕна, цРна.
Погрешила сам слово. :lol:

Aha, ti ko moja žena..pa zašto, uzmi crnu samo pij (pijem sa mlekom tj. pio sam). Njen savet : )
Мени су технолози рекли да су те нес-јакобс мућкалице нездраве.
У једном тренутку је почела нес да ми смета. Заиста сам имала у устима укус неке хемије.
Сад пијем црну. Једну-две дневно. Некад прескочим, кад не стигнем.
Али она ми не смета.

Мени су технолози рекли да су те нес-јакобс мућкалице нездраве.
У једном тренутку је почела нес да ми смета. Заиста сам имала у устима укус неке хемије.
Сад пијем црну. Једну-две дневно. Некад прескочим, кад не стигнем.
Али она ми не смета.
И ја јутарњу коју развлачим пола дана, била кући или на послу. И евентуално још једну ако одем са неким на кафу.

У првом семестру на факсу сам се угојила 2 кг. Ноћу сам учила и пила шољу од пола л кафе са млеком и уз то ред Плазме. То се тачно сећам.

И ја јутарњу коју развлачим пола дана, била кући или на послу. И евентуално још једну ако одем са неким на кафу.

У првом семестру на факсу сам се угојила 2 кг. Ноћу сам учила и пила шољу од пола л кафе са млеком и уз то ред Плазме. То се тачно сећам.
Их, плазма гоји невиђено. ;)

Пијем на послу ујутру с колегама. То нам је ритуално.
У подне ритуална друга која је мени чај.
Код куће, некад да, некад не. Углавном не.
Само црна, јака, горка.
Толико ми прија. Или сам истриповала.
Некад сам пила више али пријатељица већ 30 година има мултиплу склерозу и она јако мора да води рачуна шта једе, пошто нека храна (нпр. црвено месо) уме да провоцира погоршања, па ми је она неко коме заиста верујем на тему утицаја намирница. Она пије кафу и црвено вино али јој је протеинска база соја окара.
Каже да Јапан није имао мултипле склерозе док није храну вестернизовао.
Значи нисам сама то проучавала него сам преузела од пријатељице/колегинице. :)

Gledam malo ove preciscivace vazduha, a ustvari ni ne znam sta je tu najbitnije. Opet i cena me koči, sve preko 20.000,00 je meni previše i to mi je puno ali na neke rate ok izdržacu, ali ne bih da se zeznem pa da posle plaćam 2 godine nesto sto nece ničemu služiti.
Jeste kupovali to čudo
Jeste zadovoljni? Šta je bitno?

Gledam malo ove preciscivace vazduha, a ustvari ni ne znam sta je tu najbitnije. Opet i cena me koči, sve preko 20.000,00 je meni previše i to mi je puno ali na neke rate ok izdržacu, ali ne bih da se zeznem pa da posle plaćam 2 godine nesto sto nece ničemu služiti.
Jeste kupovali to čudo
Jeste zadovoljni? Šta je bitno?
nisam
meni to djeluje besmisleno

iznad nas zivi neko govedo s ibarske magistrale
sudeci po izboru radio stanica
od srca mu zelim da mu crkne taj radio
u novoj 2023
inace cu na kraju zvat komunalce
jer liku ne mozes objasnit da ne zelimo svi s njim uzivati u toj prekrasnoj...muzici ili sta god je to sto pusta 24/7

par putaje magare cak ostavilo radio i otislo na selo
a gospodzu cerku preurbanu bolio ***** da dodje i ugasi
ja, posto je dobar budali brat, zabranila upravniku da mu ugasi struju
bilo mi zao da mu se pokvare zalihe u zamrzivacu ako ima al vise mi fakat nije zao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back