Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja volim da kuvam i usisavam, sve ostalo radim jer se mora
Osim peglanja, to ni mrtva :rotf:
Stavila sam na spisak da jednom sebe castim onom tefal peglom na paru, sjajna je stvar za nas hejtere koji necemo da peglamo...
U sustini kupujem odecu koja se ne pegla, ali neke dres kod varijante me jjebu i tad moram da se peglam pa to radim u firmi, tamo imamo tu tefal "peglu" kako se vec zove to sokocalo

imam ja peglu na paru koja i vertikalno pegla ( to nesto i ne koristim, kao da naparis odjecu pa se ispravi...)
i fakat je razlika
to je teska pegla, mislim da to radi pola posla 😄

imam ja peglu na paru koja i vertikalno pegla ( to nesto i ne koristim, kao da naparis odjecu pa se ispravi...)
i fakat je razlika
to je teska pegla, mislim da to radi pola posla 😄
Ovo
Screenshot_20221225_233106.jpg

Ne znam kako se zove, ali je sjajna stvar
Da ti docaram koliki sam hejter peglanja, ja sam dasku i peglu bacila davnih godina :malav:
Tako da uzecu ovo neke godine kad dodje na red, nije mi hica...

ma znam
mozes i izvaditi i sloziti pola pa susiti iz dva puta
to je isto ok
zato se i razmisljam
nazvacu sveki kasnije da je pitam zeli li susilicu za dz 😂
Ne kupuje kombinovanu
Imala sam posebno imam sada kombinovanu lg nesz f4dv509 hmb li ga 9/6 i neuporedivo je bolje odvojeno
Em je bolje susiöa sama susara em mozes paralelno da peres i susis
Ovako je sve mnogo sporije i losije ma koliko da je kombinovana lg ok

А ја сам направила ужасну грешку и уместо да се као свет сама ошишам, отишла код фризера. Скратила ми је доста, 10-ак цм. Сада ми је тек испод рамена, што сам и хтела, да је баш освежим. Али ми је није довољна стањила и немам позади упечатљив шпиц како волим. Иако је на поду било косе за две главе, још има вишка за једну. Обично се жале на слабу косу а мене волумен уби.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back