Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ona ti je imala puno naprednije funkcije
bar na papiru 😄

ja sam ipak uzela samo masinu ;)
https://www.tehnomedia.rs/bela-tehnika/masina-za-pranje-vesa/lg-f4wv710s2e.html#data
Ova druga je viši energetski razred, a koliko mi se čini, funkcije su im manje više iste. Pretpostavljam da je ova skuplja noviji model, bar bi trebalo da je poboljšana verzija.

E, a kakvo iskustvo imaš sa klimama?
Hoću da kupim klimu, koja treba da ohladi prostoriju od 15m2. Pronašla sam da mi je za to dovoljna kapaciteta 9000 BTU. I našla sam neku VOX inverter za 35 000 dinara. Meni ni ne treba da bude inverter, ali otkud tako malo para, pitam se.

Poslednja izmena:
Ova druga je viši energetski razred, a koliko mi se čini, funkcije su im manje više iste. Pretpostavljam da je ova skuplja noviji model, bar bi trebalo da je poboljšana verzija.

Hoću da kupim klimu, koja treba da ohladi prostoriju od 15m2. Pronašla sam da mi je za to dovoljna kapaciteta 9000 BTU. I našla sam neku VOX inverter za 35 000 dinara. Meni ni ne treba da bude inverter, ali otkud tako malo para, pitam se.
nikakvo
mislim, znam da necu mideu i nista s dna kace
kao taj vox
kolega uzeo teslu, poludio i vratio
mi smo imali daewoo, bio odlican i lg isto super
mideu bila uzasna
eto bar sam se sjetila sta jos necu ponavljati 😄
kolega mi sad kaze micubishi i cao
al mi klimu niti imam, niti razmatramo trenutno
jer smo na prvom spratu i stan nije sav u prozorima

Ja imam običnu 12000 BTU i super ohladi 30 kvm, nije inverter ali ni ne treba mi jer neću da se greje na nju. Zadovoljna sam skroz, a ti proveri Gigatron je davao neki popust penzionerima, pa mozda da ti uzme mama.

nikakvo
mislim, znam da necu mideu i nista s dna kace
kao taj vox
kolega uzeo teslu, poludio i vratio
mi smo imali daewoo, bio odlican i lg isto super
mideu bila uzasna
eto bar sam se sjetila sta jos necu ponavljati 😄
kolega mi sad kaze micubishi i cao
al mi klimu niti imam, niti razmatramo trenutno
jer smo na prvom spratu i stan nije sav u prozorima
Aha, hvala.
Neću da dam sto novaca za klimu. Treba mi za 10 dana godišnje da ohladi kuhinju kada su baš paklene vrućine, a ja imam puno torti.
Kuća je sa severne strane, i klima mi za ostale prostorije ne treba. Nije mi neophodna ni u kuhinji, ali se pogodi da napolju bude 35°, a meni rerna treba da radi 3 - 4h, u kuhinji bude 50°. Pa već nekoliko godina kada se tako potrefi, samoj sebi kažem da ću za sledeće leto kupiti klimu.
Onda sam 1. januara 2022. rešila da svaki dan ostavim sa strane 200 dinara, da zaboravim da te pare postoje, i potrošim ih na rernu i klimu.
Došlo je vreme da ispraznim slamaricu. :lol:

Ja imam običnu 12000 BTU i super ohladi 30 kvm, nije inverter ali ni ne treba mi jer neću da se greje na nju. Zadovoljna sam skroz, a ti proveri Gigatron je davao neki popust penzionerima, pa mozda da ti uzme mama.
Ne treba ni meni inverter, nego je ova inverter jeftinija od obične.
Ne moram još da je kupim, mogu još da pogledam i razmislim.
Iako ne znam šta tu može da ne valja, hladi valjda svaka.

Aha, hvala.
Neću da dam sto novaca za klimu. Treba mi za 10 dana godišnje da ohladi kuhinju kada su baš paklene vrućine, a ja imam puno torti.
Kuća je sa severne strane, i klima mi za ostale prostorije ne treba. Nije mi neophodna ni u kuhinji, ali se pogodi da napolju bude 35°, a meni rerna treba da radi 3 - 4h, u kuhinji bude 50°. Pa već nekoliko godina kada se tako potrefi, samoj sebi kažem da ću za sledeće leto kupiti klimu.
Onda sam 1. januara 2022. rešila da svaki dan ostavim sa strane 200 dinara, da zaboravim da te pare postoje, i potrošim ih na rernu i klimu.
Ja skupljam sitniš u tegle za nešto, nemam odredjeno. Kad napunim 5 ukrupniću i vidjeti šta ću. Kontala tv al mi stari crko na drugoj tegli, besmisleno je bilo dirati je :mrgreen:

Aha, hvala.

svejedno, ta midea je recimo tako umilno prela
da je nisam palila ni kad je 40 stupnjeva samo da je ne slusam
iz tesle se kolegi cijedila voda
ko i mojima iz delongija
tako da bolje je nemati nista nego imati sranje

Zahvaljujući vragani, jedna od mojih boljih investicija. Čak sam delimično i zavolela usisavanje. :)
Mi ga imamo u firmi godinama, sjajan je, nema sta nije siroma usisavao, od vode do cementa :lol:
Znam za njih godinama vec i uvek preporucim ljudima ako imaju neki veci prostor obavezno njega
Za mali stan nije, ja za stan uzimam male usisvace...
Ali za kucu ili veliki stan je spas
Posto smo sad u velikoj kuci ocu da se pocastim njime :zaljubljena: nego nikako da dodje na red, vecito nesto iskoci... neplanirani troskovi...

Mi ga imamo u firmi godinama, sjajan je, nema sta nije siroma usisavao, od vode do cementa :lol:
Znam za njih godinama vec i uvek preporucim ljudima ako imaju neki veci prostor obavezno njega
Za mali stan nije, ja za stan uzimam male usisvace...
Ali za kucu ili veliki stan je spas
Posto smo sad u velikoj kuci ocu da se pocastim njime :zaljubljena: nego nikako da dodje na red, vecito nesto iskoci... neplanirani troskovi...
tih usisivaca imas u nekoliko velicina
ja imam wd3 i super je za stan od 58 kvadrata + terasa
ima i manji model, al ovo je optimalno jer nam je super posao odradio dok smo renovirali
drzim ga lijepo na terasi

Mrzim da brišem prašinu i mrzela sam da usisavam, dok nisam kupila "žuću". Sada mi je usisavanje daleko zabavnije.
Volim kuhinju i baštu, tu mi je sve pod konac. U kući bude svakako. Od super sređenog, do džumbusa, pa u krug.
Najviše na svetu mi na živce ide prašina oje ima svuda u svakom trenutku. Čini mi se da bih mogla da brišem 3x dnevno, i opet bi je svuda bilo.

tih usisivaca imas u nekoliko velicina
ja imam wd3 i super je za stan od 58 kvadrata + terasa
ima i manji model, al ovo je optimalno jer nam je super posao odradio dok smo renovirali
drzim ga lijepo na terasi
Znam i mi furamo trojku u firmi
Ovde za kucu nije za manji od trojke, tako da cu njega... Samo da dodje na red :roll:
Imali smo ovde u kuci neki vox na vodu crce majku mu izdade nas zlotvor, i necu da vidim vise ni jednu drugu marku za ovoliki prostor osim karcera, hteo gospodin da uzme opet neko cudo slicno onom voxu, reko neces ga majci

A za moj mali staj je doviljno neki mali jeftin da se cusne pod policu, uzela sam gorenje neki malecak super radi malisa...

Ja volim da kuvam i usisavam, sve ostalo radim jer se mora
Osim peglanja, to ni mrtva :rotf:
Stavila sam na spisak da jednom sebe castim onom tefal peglom na paru, sjajna je stvar za nas hejtere koji necemo da peglamo...
U sustini kupujem odecu koja se ne pegla, ali neke dres kod varijante me jjebu i tad moram da se peglam pa to radim u firmi, tamo imamo tu tefal "peglu" kako se vec zove to sokocalo

Znam i mi furamo trojku u firmi
Ovde za kucu nije za manji od trojke, tako da cu njega... Samo da dodje na red :roll:
Imali smo ovde u kuci neki vox na vodu crce majku mu izdade nas zlotvor, i necu da vidim vise ni jednu drugu marku za ovoliki prostor osim karcera, hteo gospodin da uzme opet neko cudo slicno onom voxu, reko neces ga majci

A za moj mali staj je doviljno neki mali jeftin da se cusne pod policu, uzela sam gorenje neki malecak super radi malisa...

ima wd2
taj ti je za mali stan super
kosta oko 9000

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back