Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FB_IMG_1687860758699.jpg

Danas je jedan fin dan, miran, idem u studio, tzv povratak sa bolovanja od dva dana, da vam pravo kazem valja povremeno ispruziti krake uzeti bolovanje odmoriti mozak od svih budala na poslu :malav:
A sutra, sutra kad me nacepi da krecemo u 5 ujutru pa kad se vratimo u ponoc, aaaa to ce biti krasno, ima da vam gundjam sve da prshTce, pasce tabu sistem!

Ma znam za radove ali nije bilo problema ovakvih ko sa snimaka ovih dana... Verovatno je sto kazes dodatno manjak ljudstva
Ako bre... Doslo na naplatu cuvena mantra svih gazdi ako neces ti ima ko oce, evo im sad, je l ima... Samo nek je deficit, svuda
Haos jeste oko aerodroma zbog radova i ograničenog prilaza i gužve, ali do pre mesec dana nije bilo nikakvog haosa oko putovanja,kašnjenja ili gužvi na pregledu ljudi ili pasoša. Ja baš često putujem i nije zaključak na osnovu samo jednog putovanja. Uvek mnogo gore i stresnije prođem u Frankfurtu ili Minhenu nego na Tesli.
Međutim, od početka juna krenula lagano letnja sezona, obim posla raste, a broj ljudstva isti. Sad je baš haotično sve kasni, gužva, ljudi nervozni, a nikakvog napretka nema, niti je šta preduzeto. Aerodromom upravljaju Francuzi, pa se naša vlast sad naslađuje, eto nismo mi krivi, mi smo na ovo upozoravali, bla bla bla. A ko im je dao aerodrom?! :roll:

Haos jeste oko aerodroma zbog radova i ograničenog prilaza i gužve, ali do pre mesec dana nije bilo nikakvog haosa oko putovanja,kašnjenja ili gužvi na pregledu ljudi ili pasoša. Ja baš često putujem i nije zaključak na osnovu samo jednog putovanja. Uvek mnogo gore i stresnije prođem u Frankfurtu ili Minhenu nego na Tesli.
Međutim, od početka juna krenula lagano letnja sezona, obim posla raste, a broj ljudstva isti. Sad je baš haotično sve kasni, gužva, ljudi nervozni, a nikakvog napretka nema, niti je šta preduzeto. Aerodromom upravljaju Francuzi, pa se naša vlast sad naslađuje, eto nismo mi krivi, mi smo na ovo upozoravali, bla bla bla. A ko im je dao aerodrom?! :roll:
Da pa uvek je veci haos u frankfurtu nego kod nas, jos su oni imali do skoro i strajkove, ne znam sta je sa tim

A dobro, ovi nasi satrapi ce reci nismo mi nego demokrate od pre 15 god su krive :lol: lakse je jesti gowna nego resiti problem

Ali kao sto rekoh, sad stize u srbiji u svim strukama na naplatu ono ako neces ti ima ko oce, mnogo mi je milo, da smo bili pametni svi na vreme da smo pobegli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back