sam te nesto pito?Pravi,ko ti brani?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sam te nesto pito?Pravi,ko ti brani?![]()
tebe ne bi namamio ni sa kljucevima od mecke, bmw, ferarija i da se zalivam evricima, dolarima i da imam torzo ko arnold iz mladjih dana samo zato jer volis starijeMa он то мами, лисац.
Ne.Ja sam tebe pitala.sam te nesto pito?
znamNe.Ja sam tebe pitala.![]()
И ја. И то нема никакве везе са парамаIdete na more a, ccc, bando neradnicka
Samo vodja i ja radimo u ovoj drzavi
znam
zato sam te i otkacio jer je bogi mrsavija, lepsa, manje jede i smeje se stalno![]()
Koliko sam skontao, a možda nisam dobro, Metlaja je u Niš' danas. Juče je bila medved na Sofi. Malo s.ko kad krene muki
Sutra sam bre u nisKoliko sam skontao, a možda nisam dobro, Metlaja je u Niš' danas. Juče je bila medved na Sofi. Malo s.
"Karaj nas"grdi nas pričaj nam ružne reči![]()
uf uf što bi reko apač koji se čudi
Haos jeste oko aerodroma zbog radova i ograničenog prilaza i gužve, ali do pre mesec dana nije bilo nikakvog haosa oko putovanja,kašnjenja ili gužvi na pregledu ljudi ili pasoša. Ja baš često putujem i nije zaključak na osnovu samo jednog putovanja. Uvek mnogo gore i stresnije prođem u Frankfurtu ili Minhenu nego na Tesli.Ma znam za radove ali nije bilo problema ovakvih ko sa snimaka ovih dana... Verovatno je sto kazes dodatno manjak ljudstva
Ako bre... Doslo na naplatu cuvena mantra svih gazdi ako neces ti ima ko oce, evo im sad, je l ima... Samo nek je deficit, svuda
Da pa uvek je veci haos u frankfurtu nego kod nas, jos su oni imali do skoro i strajkove, ne znam sta je sa timHaos jeste oko aerodroma zbog radova i ograničenog prilaza i gužve, ali do pre mesec dana nije bilo nikakvog haosa oko putovanja,kašnjenja ili gužvi na pregledu ljudi ili pasoša. Ja baš često putujem i nije zaključak na osnovu samo jednog putovanja. Uvek mnogo gore i stresnije prođem u Frankfurtu ili Minhenu nego na Tesli.
Međutim, od početka juna krenula lagano letnja sezona, obim posla raste, a broj ljudstva isti. Sad je baš haotično sve kasni, gužva, ljudi nervozni, a nikakvog napretka nema, niti je šta preduzeto. Aerodromom upravljaju Francuzi, pa se naša vlast sad naslađuje, eto nismo mi krivi, mi smo na ovo upozoravali, bla bla bla. A ko im je dao aerodrom?!![]()