гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
ne znam zaista nikoga ko proizvodi a da ima za prodaju..kod nas nema postenih, na pijaci su sve preprodavci, nema proizvodjaca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da to zavisi od sluzbe koju koristi onaj ko salje paket.nisam razumeo, jel prestaju da donose na vrata ili šta?
premia kiseo kupus je futoskiШто мој другар каже ”Живим у Футогу а нигде честитог купуса”. Да није тужно, било би смешно.
Ja kad sam vidjela u selu,u dvoristu,da prscu travu totalom da ne moraju kositi...sve je receno.Ми, Богами, једемо кромпир који је само бачен. Никакве бриге око њега. Нема га пуно, буде свакакав, и ситан и квргав али знаш да је кромпир. и јабуке, дивље, пегаве. Уопште ми није битно да имам мртву природу на столу која прија оку него здравље у стомаку.
Уништили су све. И старе сорте којима није било потребно никакво третирање. И живина која трчи по дворишту. Дуд? Где нам је дуд? А Словенци направише бизнис од тога. Некада смо стварно глупи и наивни.
Лично, више волим мало, минимално али квалитетно, него да се налочем и наждерем глупости џамбо порција.
Ево ме пишем ођеhttps://forum.krstarica.com/threads/sta-trenutno-radis-17.939878/page-800#post-45778865
Evo nova tema, stara je došla do skoro 20 000 poruka. Koliko god izgledalo da ne pišemo ipak smo se ispunili.
Visim na vratima voza
Jebemvammater svima, jjebo vas vucko, jjebali vas poljoprivrednici
Dusegupka u vozu![]()
Ovo je post sa tvitera, kao odgovor na čuđenje zašto je crni luk 250din/kg.ne znam zaista nikoga ko proizvodi a da ima za prodaju..kod nas nema postenih, na pijaci su sve preprodavci, nema proizvodjaca
To neka sprdnja?Napreduje kupatilo, i pločice polepljenePogledajte prilog 1344212
To vidim kad zatvorim oči i setim se da su mi majstori već drugu nedelju u kupatilu, a čini se da neće skoro izaći.To neka sprdnja?
meni su radili 20 dana ali je u startu bilo toliko i dogovoreno, znaci nisku kasnili ni dan posto sam ja morao na neki kraci sluzbeni put par dana pa je tu bilo prekida a i kad su nanosili siku moralo je da se izgubi 2 ili 3 dana zbog susenja dva .. tri sloja (zaboravih koliko su puta premazivali) pa su tih dana samo pola sata to nanosili i onda isli dallje.To vidim kad zatvorim oči i setim se da su mi majstori već drugu nedelju u kupatilu, a čini se da neće skoro izaći.
@moonja.. Nije moja slika, ali je doživljavam kao svoju
То је изум Демократске странке.Ovo je post sa tvitera, kao odgovor na čuđenje zašto je crni luk 250din/kg.
Pogledajte prilog 1344252
Poslednje dve rečenice su gola istina. I tako će biti i dalje, jer će se baštovanlukom baviti samo onaj ko ima 2ha zemlje. Svi ostali će sejati ratarske kulture, ili davati zemlju u zakup.
U mom selu je nekada 40 porodica sejalo bostan. Ove godine bostan gaje 3 porodice. Srpskog seljaka je uništio liberalan uvoz povrća i voća. Pa kada srpskom seljaku stigne za branje paradajz, dinja i lubenica, gradsko stanovništvo se zasitilo.
Ko se nije bavio povrtarskim kulturama, ne zna šta je muka, i treba samo da ćuti dok jede plastični paradajz i jagode.
Ja u Lidl ne ulazim, a I kad se po neki put prevarim pa udjem mleko ne kupujem, ni meso...daleko bilo. Kupim kikiriki u ljusci i šljivu u čokoladi i dosta od mene za njih.Pričaš o nemačkom Lidlu, njihovim prskanim swanjima i hibridnim pilićima?
Meni je draže da dam 700 din za mleko našem seljaku i da znam da je deo novca ostao među našim ljudima. Taj novac će se od seljaka nekim čudom emitovati do našeg zidara, električara, obućara.
Kad dam u Lidlu za gorko, poljsko mleko 100 dinara, od 100 dinara u državi ne ostane ništa, osim 0,1 procenta za plate radnika na kasi.
Da ne pričam o još krupnijim pogrešnim potezima vlade koji doprinose sistematskom uništavanju naše poljoprivrede.
Ne znam odakle je ali je odličan taj Premija kis.kupus.premia kiseo kupus je futoski![]()
moji ih imajuDa li neko ima iskustvo sa norveškim radijatorima?
Moramo da smislimo do jeseni kako da u prelaznom periodu dogrejemo kod sveki & sveki, jer je suludo da grejemo 250m2 zato što je njima hladno, iako je napolju 15 - 16°.