Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
ma nema teorijeA sa sljivama?![]()
to sa sljivama sam jela u nekoj vodnjikavoj varijanti
i povraca mi se kad se sjetim
i jos je mislim neki keks bio podloga
gore slag iz kese
povrac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nema teorijeA sa sljivama?![]()
Isto nam je sveUmutis 3 jajeta,časa ulja,časa jogurta,časa šećera, časa griza. Trun praska za pecivo. Tima možeš jednu kora,na nju stavis drugi isto namazes I trecu na koju stavis samo visnje. Zamotas kao rolatic. Peceno zalijes. Časa šećera i 2 čaše vode
Ja ne zalivamA jel mora da se zaliva? Nije preslatko?
To sto kuvar nije znao da napravi,ne znaci da kolač ne valja.ma nema teorije
to sa sljivama sam jela u nekoj vodnjikavoj varijanti
i povraca mi se kad se sjetim
i jos je mislim neki keks bio podloga
gore slag iz kese
povrac![]()

zapravo, ne znaci ni da je kolacTo sto kuvar nije znao da napravi,ne znaci da kolač ne valja.![]()
Jel sa pudingom recepti?Ja sam jednom pravila neku pitu sa visnjama po receptu iz one starinske knjige "Torte,pite i kolači".
Išlo je nešto da se tijesto preklapa i bila je odlična.Ali sad se više ne sjećam recepta,a ni te knjižice više nemam.
Inače,u njoj su bili recepti savršeno tačnih mjera...ništa ne može da omane.
Eh,sad...Otkud puding u piti?Jel sa pudingom recepti?
Ne,ne...ja bih ti ipak nazvala vocnim desertom.zapravo, ne znaci ni da je kolac
nego brljotina neka![]()
meni ga nikako ne nazivajNe,ne...ja bih ti ipak nazvala vocnim desertom.![]()
Ma ne, nego sam mislila ako su recepti sa pudingom, da kupim Tončiju za rođendan.Eh,sad...Otkud puding u piti?![]()

1001 recept za kolace s pudingom i napolitankamaMa ne, nego sam mislila ako su recepti sa pudingom, da kupim Tončiju za rođendan.![]()
Bolje joj kupi "Tajnu Božićnog pudinga"od Agate KristiMa ne, nego sam mislila ako su recepti sa pudingom, da kupim Tončiju za rođendan.![]()
A neću, to nije s receptima.Bolje joj kupi "Tajnu Božićnog pudinga"od Agate Kristi![]()
samo bi bacila lovuA neću, to nije s receptima.
Neces vjerovati,ali ja ne volim kolače,ni torte sa napolitankama,bananicama,slatkom pavlakom,suvim grozdjem,cimetom,rogacom,margarinom,orasima,filove kuvane na pari...1001 recept za kolace s pudingom i napolitankama![]()
Osjecam da ce mi se dopasti.https://www.coolinarika.com/recept/ledena-pita-d39d9afc-6487-11eb-b623-0242ac120020
evo za sve gurmane
kraljica pita
pita s pudingom![]()
zavisi sta je u pitanjuNeces vjerovati,ali ja ne volim kolače,ni torte sa napolitankama,bananicama,slatkom pavlakom,suvim grozdjem,cimetom,rogacom,margarinom,orasima,filove kuvane na pari...
ne volimTi ne voliš ni vanilice![]()