- Poruka
- 131.987
ako kupujes gotov, on je vec malo zamascen cisto da znasМени помфрит без кечапа и мајонеза не иде. Печем га суво, без масноћа, на папиру у рерни. Па могу себи да приуштим ове отровчине уз њега![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako kupujes gotov, on je vec malo zamascen cisto da znasМени помфрит без кечапа и мајонеза не иде. Печем га суво, без масноћа, на папиру у рерни. Па могу себи да приуштим ове отровчине уз њега![]()
Знам. Избегавамо и готов.ako kupujes gotov, on je vec malo zamascen cisto da znas![]()

jos uvek nije nego je onako prosecan, na prvi pogled normalanjel to onaj volovsko srce?
brate, ne moze normalan paradajz da bude onakav![]()
Ne volim kaprićozu i mrzim tonu sira.
Plus ne volim kečap uopšte ako nije domaći.
Najviše volim pizza testo sa pilećim prsima (još bolje pravim belim mesom tanko sečenim), mocarelom, čeri paradajzom, maslinama i bosiljkom.
Može i varijanta sa šunkom (pršutom), crnim maslinama, pelatom i rukolom.

ma stavi zejtin u bocicu, kao da ce primetiti razlikuInače, obećala sam žmuu da sam poručila ulje za masažu al sam od silnog birkanja sopstvene kozmetike izgleda baš to zaboravila![]()

Ne brini probala sam ga na vise meridijana, meni nije lep, plus mi izaziva kiselinuheinz bljak???
ti illi nemas ukusa ili ga nikad nisi probala kad kazes da je polimarkova vodica bolja![]()
Od njega imam traume, kupila, bio u roku, ali uzego, od tad kad vidim tomi meni odmah taj uzegli ukus u ustimaНе волим ни Томи мајонез![]()
i ne mogu vise da ga kupimKretenDa li je realno da ti osoba koju si zadnji put video pre 6 godina, i to je imala krajnje prolaznu ulogu u tvom životu, pošalje ovakvu poruku?
Pogledajte prilog 1280317
Radi na pošti, mom detetu je uskoro rođendan.
Kreten
Ja se samo nadam da joj makar nisi nista odgovorila, ako je nisi napusila sa sve srcem na kraju
Koju, ja imam jednu i ništa ne valja, mlaz je usmeren a ne rasut.i kad smo kod toga..ja sam preko alija porucio onu strcaljku za ulje i mnogo dobra stvar![]()
Bolje ono za oruzje. Moze i da gnjuri 24h, bice suv kad izadje iz bazenama stavi zejtin u bocicu, kao da ce primetiti razliku![]()
pa on oće da mašina radi, a žena sa ga veseliUmjesto da te neka fina dama probudi i učini sretnim, tebe mašina veseli.![]()
Ustane sretan zbog mašinepa on oće da mašina radi, a žena sa ga veseli