- Poruka
- 131.442
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to kad se zmu prekvalifikuje za vodoinstalatera
švecku koju nemačku aloezena moze da je sa sela, ali auto mora da je iz nemacku![]()
mhmmsamozapaljivo?![]()
Dilpredlazem da idemo zajedno tara
ti vozis, ja ubijam shishmishe mlatilicom za muve![]()
pa normalnoDil
Da cimamo mokija da nam pozajmi volva ili kako?
Sad kad ga metlin majstor sredi bice kao bombonpa normalno
do tada njegov ce volvo postati kabriolet![]()
spreman za naftne ratove u europskim bespucimaSad kad ga metlin majstor sredi bice kao bombon
Juce mi se hvali drugarica kako je "dobila" kreditnu, rekoh idi ti to vrati dok jos imaš vremena, jer posle ne znam kako da te tesim kad se uvalio u dug...ona me gleda i kao ma neću ja to da trošim, eto samo da imam....ahaaaTaman sam napunila kreditnu karticu i sve hocu da smanjin limit al ne lezi vraze zavrsih u ikei sada i opet sam se zaglibila : (
Onda neki ne znaju da rukuju sa njom, naslusala sam se priča o dugovima po kreditnoj kartici...Ma ta kreditna je meni super jer kupujem na rate bez kamate
Odakle mi kes za neke krupne stvari
Ne bih je se odrekla samo smanjila limit
naravno da prave dugove ako su uzimali preko mere, rata treba da bude tolika da mozes da je platis.Onda neki ne znaju da rukuju sa njom, naslusala sam se priča o dugovima po kreditnoj kartici...
kreditna je superJuce mi se hvali drugarica kako je "dobila" kreditnu, rekoh idi ti to vrati dok jos imaš vremena, jer posle ne znam kako da te tesim kad se uvalio u dug...ona me gleda i kao ma neću ja to da trošim, eto samo da imam....ahaaa![]()
a sto da smanjis limit?Taman sam napunila kreditnu karticu i sve hocu da smanjin limit al ne lezi vraze zavrsih u ikei sada i opet sam se zaglibila : (
upravo mi je javljeno depešom 460 jura delovi + rukeSad kad ga metlin majstor sredi bice kao bombon
Juce mi se hvali drugarica kako je "dobila" kreditnu, rekoh idi ti to vrati dok jos imaš vremena, jer posle ne znam kako da te tesim kad se uvalio u dug...ona me gleda i kao ma neću ja to da trošim, eto samo da imam....ahaaa![]()
Ja imam isti, ali V, skraćeno od karaVan.švecku koju nemačku aloe
ali ti imas nesto sta moca nemaJa imam isti, ali V, skraćeno od karaVan.![]()
Moze auto ladno da ti se pojavi uupravo mi je javljeno depešom 460 jura delovi + ruke
al onda mogu da idem da me u top gear prikažu na tevelizor![]()