Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1666797382918.png

Deco, treba mi pomoc
Ocu da kupim ono cudo za ciscenje podova, sto se na njega nakace jednokratne vlazne maramice za brisanje podova, i kad zavrsis skines i bacis maramicu, nema da se jjebavas sa pranjem tih krpetina, ne treba ti kofa sa vodom itd..
Kako se ta sprava zove???
Zoger, dzoger, brisko, cistko....???
Ne znam kako da trazim

Deco, treba mi pomoc
Ocu da kupim ono cudo za ciscenje podova, sto se na njega nakace jednokratne vlazne maramice za brisanje podova, i kad zavrsis skines i bacis maramicu, nema da se jjebavas sa pranjem tih krpetina, ne treba ti kofa sa vodom itd..
Ne znam kako da trazim
A gde trazis? Na netu?
Ja bih usla u prodavnicu i kupila

Deco, treba mi pomoc
Ne znam kako da trazim
ja imam Hurricane Spin Duster, malo korišćen, 6 brzina, manuelni menjač... mogu ti poklonim ako želiš (vidi sliku)

1666868389381.png

Deco, treba mi pomoc
Ne znam kako da trazim
Tamo gde se kupuju te maramice sigurno ima i to čudo na koje se one nakače.

da budem iskren, kao sto i usisivac nisam hteo da kupujem sa kesama jer se secam kako je davnih dana moja mama imala problem da nadje odgovarajuce kese za odredjen model tako ne verujem ni u ove stvari jer sutra mogu da nestanu iz prodaje te vlazne maramice.
bolje klasican mikrofiber i udri po ribanju a posle ga operi u masini.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back