- Poruka
- 162.740
v40? stvarno?Ja imam isti, ali V, skraćeno od karaVan.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
v40? stvarno?Ja imam isti, ali V, skraćeno od karaVan.![]()
Prati se Bora Konj.
Je, je!v40? stvarno?
neko moj drug valjda, kod njega sam video pa ukroPrati se Bora Konj.
pa jeeeeeeeee : DJe, je!
A da trazis ti jos neko misljenje moki?upravo mi je javljeno depešom 460 jura delovi + ruke
al onda mogu da idem da me u top gear prikažu na tevelizor![]()
mrzi me više a i mislim da mi je volviška u dobrim rukamaA da trazis ti jos neko misljenje moki?![]()
ako su metlini ko metla, garant sad dizu krake na volvoumrzi me više a i mislim da mi je volviška u dobrim rukama
A gde trazis? Na netu?Deco, treba mi pomoc
Ocu da kupim ono cudo za ciscenje podova, sto se na njega nakace jednokratne vlazne maramice za brisanje podova, i kad zavrsis skines i bacis maramicu, nema da se jjebavas sa pranjem tih krpetina, ne treba ti kofa sa vodom itd..
Kako se ta sprava zove???
Zoger, dzoger, brisko, cistko....???
Ne znam kako da trazim
ja imam Hurricane Spin Duster, malo korišćen, 6 brzina, manuelni menjač... mogu ti poklonim ako želiš (vidi sliku)Deco, treba mi pomoc
Ocu da kupim ono cudo za ciscenje podova, sto se na njega nakace jednokratne vlazne maramice za brisanje podova, i kad zavrsis skines i bacis maramicu, nema da se jjebavas sa pranjem tih krpetina, ne treba ti kofa sa vodom itd..
Ne znam kako da trazim
Tamo gde se kupuju te maramice sigurno ima i to čudo na koje se one nakače.Deco, treba mi pomoc
Ne znam kako da trazim
Vidi u DMTamo gde se kupuju te maramice sigurno ima i to čudo na koje se one nakače.
u stvari flat mop koristi krpe od mikrofibera.Zove se flat mop na engleskom
da mašinu nisi dala maramce bi prekrajalatj jesam maramice, al nisu za taj mop