Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.278
zapalio mi se moj pobesneo maks volvo skoro uzo mi 5.000 šlep za par kilometara ia ia iaaaaaaa
Kojog si volva imo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zapalio mi se moj pobesneo maks volvo skoro uzo mi 5.000 šlep za par kilometara ia ia iaaaaaaa
S40 T4Kojog si volva imo?
kad je max preso na volvo?zapalio mi se moj pobesneo maks volvo skoro uzo mi 5.000 šlep za par kilometara ia ia iaaaaaaa
to pravis crnu listuKojog si volva imo?
Kreni sestro, pricaj mi o njima sve <3Da ne krenem sa - ovde su i virusi bolji![]()
kad je max preso na volvo?![]()
to pravis crnu listu![]()
Kreni sestro, pricaj mi o njima sve <3
nisi ti instanca glede toga aloeZmu ima neke ideje pa cisto da vidim da li da mu ih izbijem iz glave![]()
samozapaljivo?to je model pobesneo max spec edišn
hehenisi ti instanca glede toga aloe
Kako nista? Nista ni tipa brufen ili defrinol?Ma gde znam, znam samo da u apoteci ne mos kupiti nista u slobodnoj prodaji, ne znam cemu im i sluze ljekarne uopste![]()
Pa sta mislis sto pitameto prostora za sverc![]()
Kako nista? Nista ni tipa brufen ili defrinol?
mozda neko sredstvo protiv insekataPa sta mislis sto pitam
Kad vec imaju lapmeriju daj da vidim sta jos moz da mi bude unosno, osim lesnina iz linde da ubacim brufen od 400 i defrinol za pocetak
Pa sta mislis sto pitam
Kad vec imaju lapmeriju daj da vidim sta jos moz da mi bude unosno, osim lesnina iz linde da ubacim brufen od 400 i defrinol za pocetak
a dobro popijes tri i ok siMoze brufen od 200, od 400mg vec samo na recept.
I mogu deciji sirupi, ne i cepici npr.
I mislim da moze da se kupi nesto od onih praskova, tipa fervex
Tacno sam znala za brufen od 400Moze brufen od 200, od 400mg vec samo na recept.
I mogu deciji sirupi, ne i cepici npr.
I mislim da moze da se kupi nesto od onih praskova, tipa fervex
Pa cekam da se uselite u vas dom, da ne dolazim dok ste u ovom prelaznomOstavila sam citav blok overenih recepta babama, samo javi kad stizes i casom cemo napuniti kofer supstancama
fear & loathing u norveskuZnaci kofer antibiotika plus kapi za nos, islo bi ko alva medj dijasporom
zena moze da je sa sela, ali auto mora da je iz nemackusvima koju kupuju polovna kola preporučujem punoletna švedska vozila