Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali, hej, poznata je i po ovome
Screenshot_20221017-232326~2.png

Sa bivsim verenikom, drugim po redu, Ervinom Srotom (s njim je dobila dete). Dva puta je objavljivala da je verena za dva razlicita lika, i dva puta se vencanje nije desilo.
Sad je valjda udata za jednog netaletnovanog Azerbejdzanca kome namesta tezge.
I Dimitrij je imao kontroverzan ljubavni zivot,kako procitah na brzinu.
Ali to nije vazno...vrhunski su ovo izveli.

I Dimitrij je imao kontroverzan ljubavni zivot,kako procitah na brzinu.
Ali to nije vazno...vrhunski su umjetnici.
Da, on je bas bio svalercina.
Imao je jedan mali lirski bariton, ali sasvim ok zvuci u studiju.
Trebs je bila ok nekada davno, dok je pevala lirske sopranske uloge u ruskim operama (npr, kao Tatjana u Cajkovskovom Onjeginu je odlicna), ali sad se bas raskokala na svaki nacin.

Da, on je bas bio svalercina.
Imao je jedan mali lirski bariton, ali sasvim ok zvuci u studiju.
Trebs je bila ok nekada davno, dok je pevala lirske sopranske uloge u ruskim operama (npr, kao Tatjana u Cajkovskovom Onjeginu je odlicna), ali sad se bas raskokala na svaki nacin.
Ne mogu suditi objektivno,ne poznajem njihov opus,niti opersku scenu,ali vidim da su cijenjeni i popularni u Rusiji.
Sve u svemu,otpjevali su ovu pjesmu po mom ukusu.🙂

Dobro jutro :cao:

Nikad mi nece biti jasno to menjanje nikova, čemu to...
Ako hoćeš da si anonimus, gost....Jesen je ili .... u mojoj duši proleće..moraš da prođeš proveru da nisi robot, što uključuje identifikovanje parkova, patkica, kao i kaktusa ili čega već.na sličicama hahaha.....i to za svaki unos ....nema dalje : )

U 10.00 imam sastanak, đački uranak.

Ako hoćeš da si anonimus, gost....Jesen je ili .... u mojoj duši proleće..moraš da prođeš proveru da nisi robot, što uključuje identifikovanje parkova, patkica, kao i kaktusa ili čega već.na sličicama hahaha.....i to za svaki unos ....nema dalje : )

U 10.00 imam sastanak, đački uranak.
Ta provera taman dobro dođe da imaš vremena da razmisliš da li želiš uopšte išta da napišeš. Ponekad odustaneš, ponekad napišeš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back