Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je lep grad Sombor, dolazila sam ranije ali nekako gledam samo posao. Sad sam prošetala, divno šetalište, bašte, širina, neka fontana, i otišla na pijacu... E to mi nije bilo nužno jer sam došla odatle sa velikim dunavskim amurom i tolstolobikom. Ubedi me žena da će ih ona očistiti, besplatno. Dok sam otišla da joj kupim kafu, ona očistila. Više sam ih ja sekla kad sam došla kući nego što ih je ona čistila.

Kako je lep grad Sombor, dolazila sam ranije ali nekako gledam samo posao. Sad sam prošetala, divno šetalište, bašte, širina, neka fontana, i otišla na pijacu... E to mi nije bilo nužno jer sam došla odatle sa velikim dunavskim amurom i tolstolobikom. Ubedi me žena da će ih ona očistiti, besplatno. Dok sam otišla da joj kupim kafu, ona očistila. Više sam ih ja sekla kad sam došla kući nego što ih je ona čistila.
sombor je bas lep grad..sluzbeno sam prosle godine bio nekoliko dana tamo i bas mi se svideo.

sombor je bas lep grad..sluzbeno sam prosle godine bio nekoliko dana tamo i bas mi se svideo.
Izaberi avatar u nekoj drugoj boji, hvala.
bocka ga.gif

Ja sam se baš naoštrio da pišem ћирил'цом danas, kad ne lezi vraže, jutros čujem da je na današnji dan pre 209 godina rođen veliki Đuzepe Verdi, a on je pisao latinicom, tako da iz poštovanja prema pokojnom Đuzi (tako su ga zvali njegovi) ipak ću pisati latin'com!

Ja mislim da joj se nije nista desilo, ima ona te pojave da gasi nik pa se vrati, kad se malo odmori, kontam da je to i sada
Pa ako nek odmori žena malo, i treba... kuća-poso-žena-deca-forumi,drži-prži... mnogo je to jak tempo, veliki su to stresovi, čoveku dopizdi sve, oseti potebu da se izoluje, da se resetuje, da se presabere, da vidi gde je, šta je, kako dalje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back