- Poruka
- 132.064
100e to ti je 85 funti, prosto psihološki deluje podnošljivije... 85 je manje od 100

zabole metlaju za psihologiju kad mora da da pare
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
100e to ti je 85 funti, prosto psihološki deluje podnošljivije... 85 je manje od 100

Pa da ali ovako deluje kao da treba da da manje
zabole metlaju za psihologiju kad mora da da pare
Joooj, dao je uslov, tačno šta i koliko treba, ne daj bože da je malo više![]()
U poslednjoj sekundi, uz zvuk sirene
Danas smo ceo dan bili u Strasburu, malo dete nije imalo nastavu, ja uzela slobodan dan i ajmo u skitnjui kažem ja velikom ne otvaraj mejl dok ne stignemo kući, da ne pokvarimo ovaj lep dan ako si pao godinu
![]()

Ima 69 pitanja
Ali su neka toliko ocigledba tj odgovor je ocigledan da ih sami unesu
Tipa ima li kanalizacije itd
I kod mene je bilo vas brzo, pitala me je sve sto si navela, klasika i za svo troje je trajalo 15tak min

Spavanje na parkingu.bas joj deluje
a sta si zeznula metlajo?
A mogli su vala da izmisle još jedno pitanje pa da ga lepo zaokruže na 70, a ne ovako 69... deluje nekako okrnjeno, nekompletnoIma 69 pitanja
Ali su neka toliko ocigledba tj odgovor je ocigledan da ih sami unesu
Tipa ima li kanalizacije itd
I kod mene je bilo vas brzo, pitala me je sve sto si navela, klasika i za svo troje je trajalo 15tak min
Idi u dupe na vasar100e to ti je 85 funti, prosto psihološki deluje podnošljivije... 85 je manje od 100

Otkad nisam čuo taj izraz!Idi u dupe na vasar![]()

Hranubas joj deluje
a sta si zeznula metlajo?

ili 85 funtiHranu
Stigli novi brifovi a ja slikala po starom
I sad moram da idem opet u restoran, opet da spreme sve to, da slikam opet, sto ce da me kosta tako oko 100e![]()
nije ona za paparacaSpavanje na parkingu.
Pa dobro, ne mogu sad, kad ne znam, da kažem da je pojela sve eksponate za fotkanje, u vrednosti od 100 evra.nije ona za paparaca![]()
a zasto tebe kad ti samo slikas?Hranu
Stigli novi brifovi a ja slikala po starom
I sad moram da idem opet u restoran, opet da spreme sve to, da slikam opet, sto ce da me kosta tako oko 100e![]()

mora da je fotkala krempitePa dobro, ne mogu sad, kad ne znam, da kažem da je pojela sve eksponate za fotkanje, u vrednosti od 100 evra.

A dobro, ako, ako, samo neka čita...bitno da je ona dobro i zdravo. I ja čitam puno, baš...cita knjige sto je dobila![]()

jel ovo bio neki sarkazam, ne?