Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda je to neki treći jer se vodi trka između Dodika i Jelene. :) Pričam za RS. Ali izbori su i za predsjedništvo BiH.
Cijeli dan dijele neke viber poruke u kojim piše kako je Igor u Hrvatskoj, a Mile ima spreman helikopter. Kao neko Milin to pisao. Ludo sve.
FB_IMG_1664748040358.jpg

Cijeli dan dijele neke viber poruke u kojim piše kako je Igor u Hrvatskoj, a Mile ima spreman helikopter. Kao neko Milin to pisao. Ludo sve.
Vasković pisao, a on nije Milin već Šarovićev. Objavio kao prepisku između Radojičića i Amidžića, a vidi se da je on to izmislio i montirao, baš je providno. Da su kandidovali Vukanovića bolje bi prošli, ne znam što im je Šarović trebao, osim ako cilj i nije bio da izgube.

Vasković pisao, a on nije Milin već Šarovićev. Objavio kao prepisku između Radojičića i Amidžića, a vidi se da je on to izmislio i montirao, baš je providno. Da su kandidovali Vukanovića bolje bi prošli, ne znam što im je Šarović trebao, osim ako cilj i nije bio da izgube.
Ne zna se ko je izgubio još uvijek u RS. U Federaciji je dobio SDP izgleda.
Mislim da je i Mile izgubio. Bar tako pišu oni koje ja čitam :)
Malo je vjerovatno da bi iko znao za helikopter,ali nije isključeno da samo šmugne, zna šta ga čeka ako zaista izgubi.

Добро јутро,

У Београду киши... као што киши у листопаду на отоцима, што би рекао покојни Арсен... А жута Сава хрли у загрљав мутном Дунаву, док их посматра оронули старац Калемегдан... и тако стољећима...

Pa neću, bila sam bolesna odložiću ih nekoliko puta dok ne prođe popis
Гледао сам питања на попису има баш идиотских... типа да ли вам је нужник у тоалету са самоиспирањем или без, то се ваљда мисли да ли имате водокотлић или сипате из кофе да би садржај отишао...

Mislim da neću pustiti popisivače u kuću.
Reći ću im da imamo koronu, suviše je to pitanja na koja ne želim da im odgovorim.

To za pitanja su dezimformacije. Bila je juče kod mene, ostala je 10-15 min, samo osnovna pitanja koje te pitaju uvek. Posao, obrazovanje, veroispovest, pitala je čiji je stan i to je to.
Prestanite da se primate da sve što pročitate na internetu.

Ne znam, ja gledao pre neki dan direktora zavoda za statistiku bio na rts-u on reče da ima 69 pitanja... više ne znam kome da verujem

Pazi, da ima 69 pitanja ne bi ostala 15 minuta nego pola sata i više. Možda on stamtra broj lične karte zasebnim pitanjem.
Takođe kruži priča da su pitanja vezana za imovinu, a nisu. Jedno jedino pitanje je bilo ko je vlasnik stana.
Napravili su famu oko popisa kao na mesec da se leti.

Pazi, da ima 69 pitanja ne bi ostala 15 minuta nego pola sata i više. Možda on stamtra broj lične karte zasebnim pitanjem.
Takođe kruži priča da su pitanja vezana za imovinu, a nisu. Jedno jedino pitanje je bilo ko je vlasnik stana.
Pa normalno, bolje pričati o popisu nego o kriminalu, cijenama i haosu. Sve je to smišljeno puštanje lažnih informacija. Ravno onom kad te boli zub umij se sapunom, kad peku oči zaboraviš na zub.

To za pitanja su dezimformacije. Bila je juče kod mene, ostala je 10-15 min, samo osnovna pitanja koje te pitaju uvek. Posao, obrazovanje, veroispovest, pitala je čiji je stan i to je to.
Prestanite da se primate da sve što pročitate na internetu.
Bas tako.
Ja nekad ne verujem sta procitam ovde i koliko su ljudi prsli

Ili je tebi zapao neki mrzovoljni popisivač koga je mrzelo da se smara sa svim tim pitanjima pa je maksimalno skratio proceduru
ili si kuvala karfiol pa zbog mirisa nije mogao izdrži duže :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back