Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
Nema ona pravo glasa, odakle joj?to ti je budzet da je vodis na izlet da glasa za mileta![]()
Ali hvala im za pare, baba ima da se šokira.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ona pravo glasa, odakle joj?to ti je budzet da je vodis na izlet da glasa za mileta![]()
ma zezam seNema ona pravo glasa, odakle joj?
Ali hvala im za pare, baba ima da se šokira.
Ma znam. Ali mogu ti reći da bi se njoj dopala ideja da ide na izlet u Bosnu.ma zezam se![]()
Moj muž spava, ali mu je tv na nekom programu gde pričaju o izborima. Upravo priča neki lik, ne znam ko je (nije Mile vo), po čijoj priči ja zaključujem da je on pobedio.Da vidim kakva je situacija s izborima, šta god otvorim svi najavljuju da oni vode. Čujem se s bratom, pitam kakva je situacija, kaže trenutno imamo dva predsjednika.![]()
Pričam za RS. Ali izbori su i za predsjedništvo BiH.Cijeli dan dijele neke viber poruke u kojim piše kako je Igor u Hrvatskoj, a Mile ima spreman helikopter. Kao neko Milin to pisao. Ludo sve.Onda je to neki treći jer se vodi trka između Dodika i Jelene.Pričam za RS. Ali izbori su i za predsjedništvo BiH.
Vasković pisao, a on nije Milin već Šarovićev. Objavio kao prepisku između Radojičića i Amidžića, a vidi se da je on to izmislio i montirao, baš je providno. Da su kandidovali Vukanovića bolje bi prošli, ne znam što im je Šarović trebao, osim ako cilj i nije bio da izgube.Cijeli dan dijele neke viber poruke u kojim piše kako je Igor u Hrvatskoj, a Mile ima spreman helikopter. Kao neko Milin to pisao. Ludo sve.
Ne zna se ko je izgubio još uvijek u RS. U Federaciji je dobio SDP izgleda.Vasković pisao, a on nije Milin već Šarovićev. Objavio kao prepisku između Radojičića i Amidžića, a vidi se da je on to izmislio i montirao, baš je providno. Da su kandidovali Vukanovića bolje bi prošli, ne znam što im je Šarović trebao, osim ako cilj i nije bio da izgube.
Платићеш казнуMislim da neću pustiti popisivače u kuću.
Reći ću im da imamo koronu, suviše je to pitanja na koja ne želim da im odgovorim.
Pa neću, bila sam bolesna odložiću ih nekoliko puta dok ne prođe popisПлатићеш казну
Гледао сам питања на попису има баш идиотских... типа да ли вам је нужник у тоалету са самоиспирањем или без, то се ваљда мисли да ли имате водокотлић или сипате из кофе да би садржај отишао...Pa neću, bila sam bolesna odložiću ih nekoliko puta dok ne prođe popis
Mislim da neću pustiti popisivače u kuću.
Reći ću im da imamo koronu, suviše je to pitanja na koja ne želim da im odgovorim.
Pa znači lažu da ima 69 pitanja?To za pitanja su dezimformacije. Bila je juče kod mene, ostala je 10-15 min, samo osnovna pitanja koje te pitaju uvek. Posao, obrazovanje, veroispovest, pitala je čiji je stan i to je to.
Prestanite da se primate da sve što pročitate na internetu.
Pa znači lažu da ima 69 pitanja?
Ne znam, ja gledao pre neki dan direktora zavoda za statistiku bio na rts-u on reče da ima 69 pitanja... više ne znam kome da verujem
HahahahaMislim da neću pustiti popisivače u kuću.
Pa normalno, bolje pričati o popisu nego o kriminalu, cijenama i haosu. Sve je to smišljeno puštanje lažnih informacija. Ravno onom kad te boli zub umij se sapunom, kad peku oči zaboraviš na zub.Pazi, da ima 69 pitanja ne bi ostala 15 minuta nego pola sata i više. Možda on stamtra broj lične karte zasebnim pitanjem.
Takođe kruži priča da su pitanja vezana za imovinu, a nisu. Jedno jedino pitanje je bilo ko je vlasnik stana.
Napravili su famu oko popisa kao na mesec da se leti.
Bas tako.To za pitanja su dezimformacije. Bila je juče kod mene, ostala je 10-15 min, samo osnovna pitanja koje te pitaju uvek. Posao, obrazovanje, veroispovest, pitala je čiji je stan i to je to.
Prestanite da se primate da sve što pročitate na internetu.
Ili je tebi zapao neki mrzovoljni popisivač koga je mrzelo da se smara sa svim tim pitanjima pa je maksimalno skratio proceduruPazi, da ima 69 pitanja ne bi ostala 15 minuta nego pola sata i više. Možda on stamtra broj lične karte zasebnim pitanjem.
Takođe kruži priča da su pitanja vezana za imovinu, a nisu. Jedno jedino pitanje je bilo ko je vlasnik stana.
Napravili su famu oko popisa kao na mesec da se leti.