Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam, ja gledao pre neki dan direktora zavoda za statistiku bio na rts-u on reče da ima 69 pitanja... više ne znam kome da verujem
Pa sve i da ih ima 69. A nema.
Zamisli, ljudima je sve problem.
Kao da se popis vrsi prvi put i kao da ce ih posle popisa oteti marsovci.
Ljudi umesto kako godine prolaze da budu pametniji, oni sve zatucaniji

Tačno su od tog popisa ljudi napravili famu, ni da će ih popisivači tući.
Nisam mlada, pamtim prethodne popise, ne znam što bi ovaj sada bio drugačiji.
I šta bi to mogli da me pitaju, a da se meni ne sviđa.
@Meduza22 mudro zbori, sve je u pravu.
Nego, ima jedna anegdota sa popisa. Moj muž je bio popisivač. Otišao on kod jednog bračnog para, gde je muž pravoslavac, a žena katolikinja. Popisao on muža, pita ženu za osnovne podatke. Kada su došli do veroispovesti, žena kaže katolička. A muž će mom mužu: "Stani. U ovoj kući katolici neće živeti!" I tako se žena na izborima izjasni kao pravoslavka.
Taj muž je bio preteča nekih likova sa foruma.

Ovom prilikom pozdravljam stanare u Krunskoj do Beogradske, i gornjeg dela Resavske koje sam uspešno sve popisao na popisu pre ovog, sve za nedelju dana, 5 radnih, i time oborio rekord u brzini i efikasnosti.
Super iskustvo, a ni kinta nije bila za bacanje....

I pozdravljam nove popiŠivače, neka su i swndvičari, ako nek zarade..Aj da vidim za koliko ćete, najbolji da završi...

Imaju.
I ja sam bila popisivac na proslom popisu i tada su postojala ista ta pitanja o higijensko-sanitarnim uslovima i jos mnoga druga.
Meni je nejasno, kako se bre kunemo u nase obrazovanje i gde se tacno skrenulo desno kod albukerkija da se ne kapiraju neke osnove socioloskih istrazivanja i zasto su ona uopste potrebna.
Pa ne kapiraju.
Ali zato znaju sve o dnk i rnkvirusima vakcinama, hehehhe i tako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back