gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
kako ste danas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto ja pomislim kad mi ponude cipele od 300€ ili kafe aparat od 1500Znaju oni malo sutra sve o nama.
Da znaju visinu mojih prihoda ne bi mi nista ni nudili heheh

jes nama se pripisuje a oni farbaju bogorodicu u boje duge i jos kazu da im ne smeta hriscanski nacin zivljenjaНаравно.
И то што се нама који се бунимо против лудила приписује мржња је исто врста манипулације. Па ко наседне- наседне, нормални хомосексуалци разумеју шта причамо.

posto je ovde ograniceno parkiranje u trznom centru na dva ili tri sata onda kad izlazis provuces bar kod i otvori ti se rampa.Gde se overavas?
Meni ovaj dio nije jasan, kako ne mogu bez pristanka roditelja da rode? Šta ako roditelji primijete da je trudna poslije trećeg mjeseca ili koja je već granica za abortus, kako da joj zabrane da rodi? Ili ne može da zadrži već rođenu bebu?
Ja nekako i mogu da razumijem strah od vakcine ali od popisa nikako. To nije ništa što se ne radi već jako dugo.Popis kao zavjera. Baš ne kontam.
Moj mali krenuo u neki it kompaniju na programiranje, nkih 10ak ide, free su napravili i bas je kul.
A ja nemam nikakav komp, a i mirna ove godine lrece sa onim skrecom i to. I rekoh aj da uzmem neki laptopic obican za njih dvoje, da imaju.
Naravno da 365 rata ako moze![]()
Sta je to skrec?Moj mali krenuo u neki it kompaniju na programiranje, nkih 10ak ide, free su napravili i bas je kul.
A ja nemam nikakav komp, a i mirna ove godine lrece sa onim skrecom i to. I rekoh aj da uzmem neki laptopic obican za njih dvoje, da imaju.
Naravno da 365 rata ako moze![]()

srecan rodjendanIsto ja pomislim kad mi ponude cipele od 300€ ili kafe aparat od 1500![]()

Srexan rodjusHvala vam djevojčice![]()