Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako se postaje toliko nenormalan?
Tako sto si proklet na pare a znas sta ljude ovde zanima, sta gkedaju, upijaju i sta ce da kupe.
Problem je u nama.
Ne u njemu.
Pa da nema ko da gleda zadrugu i salje poruke, mislite da bi neko to snimao o svom trosku, emitovao i bio na gubitku...?
Ne....
Plasira se ono za cim je narod gladan, to je nasa tuzna realnost. Ne jedan vucicevic

U redu je to da se plasira ono sto se gleda ali opet neki zakon mora da se postuje

Ne moze brate tv sa nac frekvencijom da emituje onakve scene nasilja i ludila

Ok je da postoji, nismo ga mi izmislili ali ne moze da se emituje na tv sa nac fr
U tome je problem pre svega

U redu je to da se plasira ono sto se gleda ali opet neki zakon mora da se postuje

Ne moze brate tv sa nac frekvencijom da emituje onakve scene nasilja i ludila

Ok je da postoji, nismo ga mi izmislili ali ne moze da se emituje na tv sa nac fr
U tome je problem pre svega
Pa ako je na slobodi, on prakticno nije kriv.
Jos uvek nije pocinio novo delo.
Ja razumem sta ti meni pricas
Ali nije to on izmislio.
Pa imas gomile takvih emisija gde se intervjuisu ubice, zlocinci itd.

Msm ja ne znam ji o cemu je rec jer ne pratim ni tv i novine

Pa ako je na slobodi, on prakticno nije kriv.
Jos uvek nije pocinio novo delo.
Ja razumem sta ti meni pricas
Ali nije to on izmislio.
Pa imas gomile takvih emisija gde se intervjuisu ubice, zlocinci itd.

Msm ja ne znam ji o cemu je rec jer ne pratim ni tv i novine
Nacin na koji je radjen int je posebno problematican iz ugla novinarstva

Imas ti gomile slicnih int koji su radjeni i vodjeni na nacin da se kao razume ubica i slicno
Nacin na koji je vodjen ovaj int gde on opisuje kako zena da se zastiti ako je on napadne je granica koja je pomerena i koja ne sme da bude pomerena

Nacin na koji je radjen int je posebno problematican iz ugla novinarstva

Imas ti gomile slicnih int koji su radjeni i vodjeni na nacin da se kao razume ubica i slicno
Nacin na koji je vodjen ovaj int gde on opisuje kako zena da se zastiti ako je on napadne je granica koja je pomerena i koja ne sme da bude pomerena

Intervju sa njim ne mora nužno da bude loša stvar, sve je pitanje kako se uradi. Kod nas se novinarstvo svelo na senzacionalizam, ja ne znam da li još uvek postoje neke iole normalne novine, a da nisu Politika.

Intervju sa njim ne mora nužno da bude loša stvar, sve je pitanje kako se uradi. Kod nas se novinarstvo svelo na senzacionalizam, ja ne znam da li još uvek postoje neke iole normalne novine, a da nisu Politika.
bas tako..imas kriminalce/ubice koji su pisali knjige, snimali se filmovi po njihovim zivotima..
najvazniji je ugao intervjua a ne osoba... da li se intervuom pravi senzacija ili se salje poruka.

postali smo uzasan narod.. gledam sad ovo oko popisa.. nekad lepo dodju, postave pitanja, ponudis ih kiselom vodom, zavrse, odu... i sve gotovo a sad pune drustvene mreze kako ljudi nemaju nameru da im odgovaraju na pitanja..brate..sta smo postali...

Meni recimo više leži Ridiger Dalke, ne znam da li si čitala nešto od njega. Pročitala sam Mateovu Kada telo kaže ne i nije mi nešto ostavilo utisak. Fali mi tumačenje u celoj toj priči. Knjiga mi je nekako nedovršena.
Нисам читала ту књигу али је имам, на чекању је.
Баш ме занима какав ће утисак оставити на мене.
У овом документарцу солидно објашњава узрочно последичну везу.

Upravo sam to i napisala, nit je prvi put nit je nesto nevidjeno, nacin na koji je vodjen int kao i cilj istog nije dobar i tu je pocetak i kraj

bas tako..imas kriminalce/ubice koji su pisali knjige, snimali se filmovi po njihovim zivotima..
najvazniji je ugao intervjua a ne osoba... da li se intervuom pravi senzacija ili se salje poruka.

postali smo uzasan narod.. gledam sad ovo oko popisa.. nekad lepo dodju, postave pitanja, ponudis ih kiselom vodom, zavrse, odu... i sve gotovo a sad pune drustvene mreze kako ljudi nemaju nameru da im odgovaraju na pitanja..brate..sta smo postali...
Bas sam o tome razmisljala
Koliko je sve otislo u tri lepe
Svi besni svi uplaseni svi u teorijama, zaverama

Je zi vo

Ja nekako i mogu da razumijem strah od vakcine ali od popisa nikako. To nije ništa što se ne radi već jako dugo.Popis kao zavjera. Baš ne kontam.

Tako sto si proklet na pare a znas sta ljude ovde zanima, sta gkedaju, upijaju i sta ce da kupe.
Problem je u nama.
Ne u njemu.
Pa da nema ko da gleda zadrugu i salje poruke, mislite da bi neko to snimao o svom trosku, emitovao i bio na gubitku...?
Ne....
Plasira se ono za cim je narod gladan, to je nasa tuzna realnost. Ne jedan vucicevic
Pa trebalo bi da ima neki mehanizam da se to zaustavi, filtrira, šta već, ne znam.

Ja nekako i mogu da razumijem strah od vakcine ali od popisa nikako. To nije ništa što se ne radi već jako dugo.Popis kao zavjera. Baš ne kontam.
ma ljudi su postali nenormalni.
isteruju neka svoja zamisljena prava i teorije zavera vide u svemu.
sad samo cekam da se pobune sto se overavas na izlazu iz trznog centra jer sta tamo neko ima da zna koliko si se zadrzao.

ne, ne...nek se bune barem za nešto. ne mogu ja svoja prsa svuda da isturam i obaram neregularne izbore za ono za šta sam zadužen bio i sve...
ti ne možeš srblje da pitaš koliku ima platu u njegovoj kući,,,i ukupna primanja.......alo...hahah....
od svih pitanja, za muškarce je samo je l imate još dece.....mislm da bi mi se javile, o i tekako bi..molim cela rečenica tako da se napiše, toe moje pravo....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back