Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj mali krenuo u neki it kompaniju na programiranje, nkih 10ak ide, free su napravili i bas je kul.
A ja nemam nikakav komp, a i mirna ove godine lrece sa onim skrecom i to. I rekoh aj da uzmem neki laptopic obican za njih dvoje, da imaju.
Naravno da 365 rata ako moze 🤣

Наравно.
И то што се нама који се бунимо против лудила приписује мржња је исто врста манипулације. Па ко наседне- наседне, нормални хомосексуалци разумеју шта причамо.
jes nama se pripisuje a oni farbaju bogorodicu u boje duge i jos kazu da im ne smeta hriscanski nacin zivljenja :lol:

https://www.bbc.com/news/world-europe-56250453

al najlepsi je wikijev sajt koji kaze da nijednom poljaku koji je religiozno opredeljen to bas nimalo ne smeta :hahaha:

https://en.wikipedia.org/wiki/Rainbow_Madonna

Meni ovaj dio nije jasan, kako ne mogu bez pristanka roditelja da rode? Šta ako roditelji primijete da je trudna poslije trećeg mjeseca ili koja je već granica za abortus, kako da joj zabrane da rodi? Ili ne može da zadrži već rođenu bebu?

Ma, nemam pojma, videla sam ovde se pominju zatvori i sanatorijumi...pa rekoh sta je bre to.
Kako sam shvatila to je neki novi zakon objavljen ovog proleca i bila je debata oko tog zakona.
Abortus je kao i uvek tema.
Ova zena se zalaze za seksualnu edukaciju dece. Desno krilo se buni.
I jeste tu u pravu. Spanija je katolicka zemlja i oni to guraju pod tepih, njen sektor je rodna ravnopravnost a ne zdravlje.

Zena kaze da svako dete treba da zna da nije dopusteno da ga dodirije odrasla osoba.
A da se ne lazemo, deca od 17 godina imaju sex...pa ga imaju, to je pokusala da kaze.

Ja ne vidim bas nista vezano za pedofiliju.
Upravo je opozitno.

Ja nekako i mogu da razumijem strah od vakcine ali od popisa nikako. To nije ništa što se ne radi već jako dugo.Popis kao zavjera. Baš ne kontam.

Jaoj oko tog popisa jednom za svagda, nema se para.
To se sve popisuje inace, standardno ali mi posto nemamo para sada objedinjujemo sve skupa jer ne mogu da priuste vise popisa.
Kao sto se popisuju ovce na Novom Zelandu tako se popisuju svuda.
Kako drugacije stvoriti statistiku?

Moj mali krenuo u neki it kompaniju na programiranje, nkih 10ak ide, free su napravili i bas je kul.
A ja nemam nikakav komp, a i mirna ove godine lrece sa onim skrecom i to. I rekoh aj da uzmem neki laptopic obican za njih dvoje, da imaju.
Naravno da 365 rata ako moze 🤣

To je bas lepo, i zabavno i poucno.

Moje dete je proslo prijemni test za Arhimedes, to je klasicna matematika a do juce je bio beba.
Tata njegov ima ugovor sa nasom drzavom do 1.1 a ja bih bas volela da se produzi i da ostanemo ovde, bas se lepo uklopio i prija mu...

1664430115578.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back