Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
napisah sofiji odgovor na njen post, poprilican
da mi je znati sta je nekome smetalo u tom postu da ga ne pusti...i ovo nije prvi put... ili ovde ne sme svako da pise?
jel zendelli...jel samo sto sam dao primer licemerja nekih na forumu koji rade jedno a kao se zalazu za drugo sto svi znamo, to je bio razlog?

zar nismo odrasli ljudi da svako obrazlozi svoj stav zasto nesto javno radi, ili cemo da forsiramo stalno notorne lazi i da kao nesto glumimo?
licemerima treba zabraniti da pisu o bilo cemu, kao i sizofrenima koji stavove menjaju na dnevnoj bazi...ovde na zenam barem znamo ko o cemu sta mislis tako da opstrukcija diskusije nepustanjem normalnog posta samo vama cini losu uslugu...

Министарка децидно користи израз ''дете, деца''.
Шта каже закон?

Prema članu 3. pomenutog zakona maloletnik je lice koje je navršilo 14, a nije navršilo 18 godina. Mlađi maloletnik je lice koje je navršilo 14, a nije naršilo 16 godina. Stariji maloletnik je lice koje je navršilo 16, a nije navršilo 18 godina.

Inače, lice koje nije navršilo 14 godina smatra se detetom.

https://www.pravniportal.com/prekrsajna-odgovornost-maloletnika/
-----------------------

Дотична би у најмању руку требала бити позвана на одговорност јер као неко ко се бави политиком мора да зна законе и не сме овако олако да се фрља, ако се фрља.
Кад посматрам ствари из те, правничке перспективе, не могу а да се не запитам где ово води.
Dobro, ako se govori o stranim zakonima o porodici, onda ne moraju da budu uniformni.
Zapravo se radi primeru dve autarhične države. Ova druga bi bila Irska, imamo tu nekog sa terena, što bi se reklo. Španci ni dan-danas nisu skinuli rešetke iz doba Inkvizicije, a samo razvod braka u Irskoj je bio zabranjen do 1981 ili 4., Zaboravio..sad zamisli takav turn over koji će da im nametne nešto što je usađivano vekovima, u Španiji konkretno.
I naš PZ se menjao, svašta tu ima i stoji što nije baš najzdravije...al ne možemo da stignemo, otkud, bre, ajvar, soma dinara...promaklo.svima Afrin post. E, tako to sve ode, voda nosi, a svet se brzo menja...

⚡️BREAKING NEWS⚡

Španski ministar jednakosti/minister of equality, Irene Montero javno se obraća danas gradjanima Španije da ako mala deca pristanu na seks sa odraslima, da je to ok.

https://t.me/code17tv
Према новој класификацији родова тј покушају исте имаш право да се осећаш флуидно у сваком смислу.
Сконтах да има категорија и флуидних годинама па нема везе што имамо колико имамо, прогласимо се да се осећамо као да нам је 65 и можемо да захтевамо пензију. :D
Освалд Шпенглер је написао још 1918. године књигу "Пропаст запада".
Описује механизме понирања.
fluidni gender nije kad muskarac oblaci zenski ves i stavlja periku uvece, a preko dana je u savil rou odelu. fluidni gender je psiho varka koja se ubacuje u podsvest jedinke sa malim iq da posumnja u svoj identitet, jer nije izivela frojda na vreme kao 90 posto ljudi na svetu sto nisu a zabole ih da u to sumnjaju... a to ne znaci da su oni na momenat gejevi a da ne znaju jer genijalci koji ovu agendu smisljaju idu starom da je sumnja prvi korak ka rascepu duse. zato je najveci akcenat na slovenskom svetu gde je duhovnost usadjena jace u coveku nego na zapadu. zato se korsite i mediji da poniste sve tradicionalne vrednosti

taj psiho rat se vodi na svakom mestu i u svako vreme jer ovo sto se radi nije samo politicki pokret, vec ciljno rastakanje ljudske vrste kod kojih se mora izazvati zuta minuta potrebne za ono sto ce uslediti na sirem planu. zato se spominje od njih na 0/24 planu hriscanstvo kao najgore zlo danasnjice. to je jos jedino uporiste zlu koje promovisu. pitanje ljudskih sloboda je debilno jer blage neme veze sa celom pricom.

nadam se da ce moderator sad da pazljivo anlizira sta je napisano i da pusti post jer nije spomenuto nigde kako na ovom forumu ima ljudi i zena koje po potrebi menjaju stavove na dnevnoj bazi a ja necu reci kojim grupacijama pripadaju jer to svi znamo.

Мени је то етикетирање равноземљаш нарочито занимљиво. Најчешће га користе они који су викали како је Ивермектин лек за стоку а онда сами слушали препоруке ветеринара.

za sugu tehnicki
kod zivuljki

evo i koronirala
mada, mislim da me sputnjik super odradio
jer mimo malo drhtavice i majke svih glavobolja
prva tri dana
prilicno sam kul
sto je sjajno jer mi je veterinar van zemlje 🤣

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back