tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Zna li neko neku ok kuglanu ali u gradu? Msm da nije na nbgd/zemun?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, ako se govori o stranim zakonima o porodici, onda ne moraju da budu uniformni.Министарка децидно користи израз ''дете, деца''.
Шта каже закон?
Prema članu 3. pomenutog zakona maloletnik je lice koje je navršilo 14, a nije navršilo 18 godina. Mlađi maloletnik je lice koje je navršilo 14, a nije naršilo 16 godina. Stariji maloletnik je lice koje je navršilo 16, a nije navršilo 18 godina.
Inače, lice koje nije navršilo 14 godina smatra se detetom.
https://www.pravniportal.com/prekrsajna-odgovornost-maloletnika/
-----------------------
Дотична би у најмању руку требала бити позвана на одговорност јер као неко ко се бави политиком мора да зна законе и не сме овако олако да се фрља, ако се фрља.
Кад посматрам ствари из те, правничке перспективе, не могу а да се не запитам где ово води.
️BREAKING NEWS
️
Španski ministar jednakosti/minister of equality, Irene Montero javno se obraća danas gradjanima Španije da ako mala deca pristanu na seks sa odraslima, da je to ok.
https://t.me/code17tv
fluidni gender nije kad muskarac oblaci zenski ves i stavlja periku uvece, a preko dana je u savil rou odelu. fluidni gender je psiho varka koja se ubacuje u podsvest jedinke sa malim iq da posumnja u svoj identitet, jer nije izivela frojda na vreme kao 90 posto ljudi na svetu sto nisu a zabole ih da u to sumnjaju... a to ne znaci da su oni na momenat gejevi a da ne znaju jer genijalci koji ovu agendu smisljaju idu starom da je sumnja prvi korak ka rascepu duse. zato je najveci akcenat na slovenskom svetu gde je duhovnost usadjena jace u coveku nego na zapadu. zato se korsite i mediji da poniste sve tradicionalne vrednostiПрема новој класификацији родова тј покушају исте имаш право да се осећаш флуидно у сваком смислу.
Сконтах да има категорија и флуидних годинама па нема везе што имамо колико имамо, прогласимо се да се осећамо као да нам је 65 и можемо да захтевамо пензију.
Освалд Шпенглер је написао још 1918. године књигу "Пропаст запада".
Описује механизме понирања.
Мени је то етикетирање равноземљаш нарочито занимљиво. Најчешће га користе они који су викали како је Ивермектин лек за стоку а онда сами слушали препоруке ветеринара.
Kod nas je 10 km,tj.600 dinaraTegla ajvara 1000,00![]()
ma ovdje su limune cijene totalno podivljaleKod nas je 10 km,tj.600 dinara
I kod nas su podivljale i te kako.Ali izgleda se ajvar jos drzi.ma ovdje su limune cijene totalno podivljale
Hm..Vidjecemo kako ce ici nekretnine, drugarica je dobila info iz banke da su obustavili davanje stambenih kredita.
koja banka?Vidjecemo kako ce ici nekretnine, drugarica je dobila info iz banke da su obustavili davanje stambenih kredita.
pa nastaviceHm..
To je šokantno i neverovatno, banke žive od kredita.
Taj je bas odlučan. Nisam ga dugo videla kod nas.I kod nas su podivljale i te kako.Ali izgleda se ajvar jos drzi.
Inace,bas sam nedavno pogledala cijenu ajvara,pa sam zapamtila...Makedonski "Bas ajvar" koji ja volim, je bio toliko.
Moguce da ce i da poskupi sad kad je sezona,nije iskljuceno.
Meni je najbolji.Ne razlikuje se od domaceg,sa pecenim paprikama.Ima varijanta blagog i ljutog.Taj je bas odlučan. Nisam ga dugo videla kod nas.
Da, znam.Meni je najbolji.Ne razlikuje se od domaceg,sa pecenim paprikama.Ima varijanta blagog i ljutog.
Ti koronirala?za sugu tehnicki
kod zivuljki
evo i koronirala
mada, mislim da me sputnjik super odradio
jer mimo malo drhtavice i majke svih glavobolja
prva tri dana
prilicno sam kul
sto je sjajno jer mi je veterinar van zemlje![]()
a one akcije 120 kila paprike, vrece za smece pa svi gulite..nista?Ja sam ove godine plaćala ajvar 750 din, a prošle je bilo 600. Ajvar je vrhunski, domaći, pravi ga lik u Leskovcu, domaća radinost i dovozi u Bg na adresu.