gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
sve najbolje!Samo da se pohvalim onima koji ne znaju, danas sam otvorila svoju krojačku radnju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve najbolje!Samo da se pohvalim onima koji ne znaju, danas sam otvorila svoju krojačku radnju.
Ja se nadam i vjerujem da će im to gubljenje kompasa donijeti kraj.Тотално Ред.
Маске су пале.
Ако је ико из идеала и наивности веровао овим содомитима, сад више не може имати дилему.
Копрцају се као рањена зверка. Што и јесу уствари.
Изгубили су компас сасвим.
Ма теорије завера, Софија, равноземљашу.Да цитирам саму себе.
Дотичну у санаторијум или затвор, а не да држи из министарске фотеље овакве бизарне говоре.
Објављен је цео говор. Pogledajte prilog 1228174
linkОбјављен је цео говор
Је л' могуће да има таквих?Ма теорије завера, Софија, равноземљашу.
Коме након свега није јасно, никада неће ни бити.

Према новој класификацији родова тј покушају исте имаш право да се осећаш флуидно у сваком смислу.Ја ћу на попису да се декларишем као равноземљаш![]()
fala ti za ovoОсвалд Шпенглер је написао још 1918. године књигу "Пропаст запада".
I ja cu.Bas mi se svidja da Zemlja bude leteci cilim.Ја ћу на попису да се декларишем као равноземљаш![]()
Добро јутро, АладинеI ja cu.Bas mi se svidja da Zemlja bude leteci cilim.![]()

U Holandiji se već desilo, samo se on osjećao 20 godina mlađe.Према новој класификацији родова тј покушају исте имаш право да се осећаш флуидно у сваком смислу.
Сконтах да има категорија и флуидних годинама па нема везе што имамо колико имамо, прогласимо се да се осећамо као да нам је 65 и можемо да захтевамо пензију.![]()
Освалд Шпенглер је написао још 1918. године књигу "Пропаст запада".
Описује механизме понирања.

Bravo, Red, neka je sa srecomSamo da se pohvalim onima koji ne znaju, danas sam otvorila svoju krojačku radnju.