Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тотално Ред.
Маске су пале.
Ако је ико из идеала и наивности веровао овим содомитима, сад више не може имати дилему.
Копрцају се као рањена зверка. Што и јесу уствари.
Изгубили су компас сасвим.
Ja se nadam i vjerujem da će im to gubljenje kompasa donijeti kraj.

Да цитирам саму себе.
Дотичну у санаторијум или затвор, а не да држи из министарске фотеље овакве бизарне говоре.
Објављен је цео говор. Pogledajte prilog 1228174
Ма теорије завера, Софија, равноземљашу.

:heart:
Коме након свега није јасно, никада неће ни бити.

Мислим, толико исмевање људи јер виде очигледно, јер не забијају главу у песак и не очекују да се други изборе а они неутрални правећи се луди извуку као пувањци.
Толико оспоравање научника, људи од струке, цењених предавача, добитника награда...
И шта ће бити? Појело се, заборавило се.
Ни извините што смо испали ћурке и били саучесници.
Мени су гори они од ове шаке јада која покушава да кроји свет по свом болесном уму.

Ја ћу на попису да се декларишем као равноземљаш :lol:
Према новој класификацији родова тј покушају исте имаш право да се осећаш флуидно у сваком смислу.
Сконтах да има категорија и флуидних годинама па нема везе што имамо колико имамо, прогласимо се да се осећамо као да нам је 65 и можемо да захтевамо пензију. :D
Освалд Шпенглер је написао још 1918. године књигу "Пропаст запада".
Описује механизме понирања.

Мени је то етикетирање равноземљаш нарочито занимљиво. Најчешће га користе они који су викали како је Ивермектин лек за стоку а онда сами слушали препоруке ветеринара.

Према новој класификацији родова тј покушају исте имаш право да се осећаш флуидно у сваком смислу.
Сконтах да има категорија и флуидних годинама па нема везе што имамо колико имамо, прогласимо се да се осећамо као да нам је 65 и можемо да захтевамо пензију. :D
Освалд Шпенглер је написао још 1918. године књигу "Пропаст запада".
Описује механизме понирања.
U Holandiji se već desilo, samo se on osjećao 20 godina mlađe. :D
https://www.telegraph.co.uk/news/20...ifies-20-years-younger-launches-legal-battle/

Na popisu je najbolje izjasniti se kao pripadnik romske populacije.
Tom izjavom imate dokaz sa kojim vaše dete može da se upiše na fakultet kao redovan student i ako ne ostvari uslov za to, može da dobije studentski dom bez konkursa i koješta još.
Samo još da ubedim mm da se tako izjasni.
Oni imaju toliko privilegija i donacija u našoj opštini da je to strašno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back