Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Došla sam do zaključka da je neko cackao glavni ventil u zgradi ili eventualno u sahti. Nije realno da se ovo tek tako iz cista mira desava. 20 godina je od kad je zgrada izgrađena nikad nismo imali ni jedan takav problem. Sinoć mi za malo nije ispao tuš iz ruke od jačine mlaza, a majstor kaze njima izletela ona plastika na onoj rucici od tuša. Luda kuća.

Došla sam do zaključka da je neko cackao glavni ventil u zgradi ili eventualno u sahti. Nije realno da se ovo tek tako iz cista mira desava. 20 godina je od kad je zgrada izgrađena nikad nismo imali ni jedan takav problem. Sinoć mi za malo nije ispao tuš iz ruke od jačine mlaza, a majstor kaze njima izletela ona plastika na onoj rucici od tuša. Luda kuća.
Moguce je svasta.To je bas jak pritisak vode.
Ali pretpostavljam da bi onda trebalo biti tako kod svih stanara.Da li se i drugu zale?

Razmisljam o snu.
Sanjala sam da treba da prodjem ulicim,a u daljini ispred sebe vidim desetak ogromnih crnih pasa.Vracam se da ih zaobidjem kroz neke druge ulice i dvorista,ali se gubim,ne znam da nadjem put.Prolazim kraj nekih vila i parkova kao u Igalu 🙂,mada vise lici na neko ultra mondensko mjesto i razmisljam kako je ljeto proslo i kako je sad tisina i kako ti turisti unutra sad sigurno lijepo spavaju jer nije guzva i vrucina.

ne merem se navici na njega ali nikako

hocu popa Mileta nazad
navikao me da se zeza po svadbama i saranama, uvek pita jesi ti sledeca :rotf:
Buahah..
Mile legendica, vaistinu legendica : )
Imali smo psa koji se zvao MIle i dođe pop MIle kod nas, a kako mu je ime, psu, pita...lol oče Mile, obraćamo se popu, kuče zbunjeno...MIle zbunjen
Kul lik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back