Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Munjoslave najdrazi, srecna slava tebi i tvojima :heart:

parce torte ostavi na trafici kod skc-a, kazi za komsinicu sto vam donosi cokolade iz Svice :lol:
zahvaljujem, najdraža moja superb : )
Izedoše sve skoro, ostalo je nečeg, nešto kolača, sarme su sve skoro pojeli, osim jagnjećih sarmica,a i to malo ostalo..do pola 3..
UF!
Sledeća reformatorke deo, će unapred biti rezervisana 4u.
A najbolje kod novog našeg sveštenika parohije da ti ostavim. Lol

Muka mi... Obišla lokalnu pijacu u Ohridu gde u 8 sati još niko ne radi osim neke babe albanke koja je donela da prodaje dve tepsije đomleza. Ošišala me pošteno za 4 parčenceta testa. Pa sam svratila u pekaru i kupila burek sa mesom... masan do bola, toliko da se i papir mogao pojesti koliko se zamastio. I na kraju u radnji kupim probiotski jogurt koji ima 3.2 posto mlečne mati... baš je probiotski, zdrav.
Nisam ja to sve pojela, pola je za mm, možda malo i više sam njemu ostavila, nek i njemu bude muka 😁

Piši mi o toj regati.
E, kako vi uopšte jedriličarite na Palićkom koje je duboko 3m?
Piši sve, kako sve izgleda ; )

Tamo u OH, kakvo je takmičenje, kakve su jedrilice i sfe..

A nije. To je za 2-3 dana
plus malo za zamrzivač da imam nesto kad izadjem iz bolnice, ko zna kako cu se osećati i hoću li moći da kuvam, a nešto moram jesti.
А значи мислили сте и на мене, дивни сте! Само ја, нажалост, данас нећи моћи да дођем, имам неке обавезе а и постим... ви се нећете љутити?

20220923_150445.jpg

Ја нажалост морам да вас обавестим да ћу једно време бити одсутан са овог форума. Одлазим на један далек пут. Не могу вам рећи где, не зато што не желим, већ зато што нисам овлашћен за такве информације! Будите ми добри, весели и здрави. Ја ћу се вратити, једног дана... не сумњајте у то.
Волим вас...

Piši mi o toj regati.
E, kako vi uopšte jedriličarite na Palićkom koje je duboko 3m?
Piši sve, kako sve izgleda ; )

Tamo u OH, kakvo je takmičenje, kakve su jedrilice i sfe..
Na Paliću nema 3 m dubine, možda negde 2 a i od toga je pola metra mulj. Vetar duva do 17 h i uglavnom onda stane. Najčešće optimisti i laseri klase jedre.
Ohrid. Pa ne znam, sutra počinje ali čini mi se da će biti i drugih klasa i nekih veslača, kajakaša. Vetar je sad već oko 15 m/s što je za početnike puno. Vidim i dva katamarana spremna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back