Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prilozi

• 1663876238642.png
    1663876238642.png
    750 KB · Pregleda: 41
Прочитао сам све четири песме, заиста су предивне, значи лудило мозга колико су добре... али оно врх! Господин или госпођа Мика је заиста надарен/a. А ја кукавац мислио да умем да пишем песме :( .. међутим, сад кад сам причитао ове, сад видим да сам тотални дунстер!:dash:

Прочитао сам све четири песме, заиста су предивне, значи лудило мозга колико су добре... али оно врх! Господин или госпођа Мика је заиста надарен/a. А ја кукавац мислио да умем да пишем песме.. међутим сад кад сам причитао ове, сад видим да сам дунстер!:dash:
Nije ona pisala, ona je postavila, a posle glasanja se objavljuje ko je poslao.

Muka mi... Obišla lokalnu pijacu u Ohridu gde u 8 sati još niko ne radi osim neke babe albanke koja je donela da prodaje dve tepsije đomleza. Ošišala me pošteno za 4 parčenceta testa. Pa sam svratila u pekaru i kupila burek sa mesom... masan do bola, toliko da se i papir mogao pojesti koliko se zamastio. I na kraju u radnji kupim probiotski jogurt koji ima 3.2 posto mlečne mati... baš je probiotski, zdrav.
Nisam ja to sve pojela, pola je za mm, možda malo i više sam njemu ostavila, nek i njemu bude muka 😁

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back