Ima i Srba bas puno.Nikad nisam bio na Malti. Znam samo da je glavni grad Valeta i da pričaju nekim čudnim jezikom.. i da su katolici... i da ima puno Engleza a njih ne ljubim baš preterano!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i Srba bas puno.Nikad nisam bio na Malti. Znam samo da je glavni grad Valeta i da pričaju nekim čudnim jezikom.. i da su katolici... i da ima puno Engleza a njih ne ljubim baš preterano!

E pa nije do česme, pokušale su one cevi ispod sudopere, i cev za odvod vode iz sudomasine. Popravio je majstor sve, pu pu nadam se bice sad ok. Kaze da je to bilo zbog jakog pritiska.Nešto ti se brzo pokvarila ta česma? Ili se meni čini da si je skoro kupila?
Isti problem, ja sam ih sredinom 20ih sve povadila, svaka je bila polozena po 180 stepeniIzvadila sam i poslednju osmicu, nadam se da sam zauvek mirna sa tim gomnima.
******, nijedna nije bila normalna.
Uh, ja sam proletos izvadila obe levo u jednom danu. Nikad mi niko nije lakše izvadio zub i to onaj koji većini pravi problem, pa još x2.Izvadila sam i poslednju osmicu, nadam se da sam zauvek mirna sa tim gomnima.
******, nijedna nije bila normalna.
evo mu idejaTako gospodin od virsli i jaja pravi maloj razne neke oblike, slova, zivotinje, ne bi se mala smilovala da pojede barem malo![]()
Jao znam, mnogo su slatkievo mu ideja
Прочитао сам све четири песме, заиста су предивне, значи лудило мозга колико су добре... али оно врх! Господин или госпођа Мика је заиста надарен/a. А ја кукавац мислио да умем да пишем песмеImamo glasanje na Književnosti:
https://forum.krstarica.com/threads/glasanje-na-temu-jesen-u-mom-kraju.958829/
.. међутим, сад кад сам причитао ове, сад видим да сам тотални дунстер!
Nije ona pisala, ona je postavila, a posle glasanja se objavljuje ko je poslao.Прочитао сам све четири песме, заиста су предивне, значи лудило мозга колико су добре... али оно врх! Господин или госпођа Мика је заиста надарен/a. А ја кукавац мислио да умем да пишем песме.. међутим сад кад сам причитао ове, сад видим да сам дунстер!![]()
Аааа. Па у чему је онда фора, ставиш туђу песму?Nije ona pisala, ona je postavila, a posle glasanja se objavljuje ko je poslao.
U pitanju je konkurs, šalju radove za koje se glasa.Аааа. Па у чему је онда фора, ставиш туђу песму?
Aaa добро да... сад капирам, ок, сори... нисам још кафу попиоU pitanju je konkurs, šalju radove za koje se glasa.
нешто између пите и погачеSta je djomlez?
Bila jutros prva da vadim krv, pa u Maxi i sad pijem kafu, kuva se sladak kupus, popodne moram u DZ da uzmem upute i recepte.
Nisam nikad ni čulaнешто између пите и погаче
Promenio majstor sve ventile i creva, čak i deo kuhinjskog elementa. Malo je bio ljut jer je ispalo da,sam ja njega okrivila i za tu poplavu i za ormancic, a zaista nisam, samo sam se bila uplašila (sta da nisam bila u bolnici) ko zna kako sam zvučala.