Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene ova idila ne raduje, ništa nisu očistili i sve je klizavo i mokro .
Meni je gore kad padnu dve pahulje i oni odmah izlaze sa svim mogucim masinama, pa krenu cistiti, bacati so, sljunak. Posle po tom cudu ne mozes ni da hodas. Sljunak mi je najgori, a i so je za cipele „fantasticna“.
Prosle godine su se ljudi pobunili sto su, nakon sto je sneg padao 10 minuta i sam se istopio, nasuli toliko soli da su trotoari bukvalno bili beli. Proverili su upotrebu soli u zimskim uslovima i uspostavilo se da je to bilo preko svake mere i potpuno nepotrebno. Sad su valjda otisli u drugu krajnost.

Meni je gore kad padnu dve pahulje i oni odmah izlaze sa svim mogucim masinama, pa krenu cistiti, bacati so, sljunak. Posle po tom cudu ne mozes ni da hodas. Sljunak mi je najgori, a i so je za cipele „fantasticna“.
Prosle godine su se ljudi pobunili sto su, nakon sto je sneg padao 10 minuta i sam se istopio, nasuli toliko soli da su trotoari bukvalno bili beli. Proverili su upotrebu soli u zimskim uslovima i uspostavilo se da je to bilo preko svake mere i potpuno nepotrebno. Sad su valjda otisli u drugu krajnost.
Pa znaš da "naši" čiste snijeg, vjerovatno prošle godine radili po učinku a ove ne :mrgreen:

A znas li da mi inace nemamo.obroke van kovida a u kovidu imamo, ali dobijemo potpuno iste porcije kao pacijenti 😆 nekad ok, nekad uzas, neslano, nekaloricno.
A treba da radis 12 sati.
Onaj batak ukusan al kao od goluba
Ovde osoblje ne dobija ništa izlaze napolje ili poručuju hranu iz restorana. Mi smo se bunili što nam je hrana očajna i hladna kao led, neslana i neukusna, ali džaba. Ovakvi bolesnici kao mi ne mogu da se oporavljaju na ovakvoj hrani.

Kod nas,jutros...🙂
20211209_070557.jpg

I to što kažeš metlo, treba svi da postanemo ljubinka :malav:
Umorna sam, napravila sam danas 15000 koraka, a sudove nisam stigla da operem. Ali, sam se zato najela ko prase u burger kingu I bas me briga. Moram sebi da ugodim, jer sreću čine male stvari. Kupila sam sebi i nekoliko poklona za rođenan jer mi je mama poslala pare da se častim :heart:
vala zaslužila sam :heart:

I to što kažeš metlo, treba svi da postanemo ljubinka :malav:
Umorna sam, napravila sam danas 15000 koraka, a sudove nisam stigla da operem. Ali, sam se zato najela ko prase u burger kingu I bas me briga. Moram sebi da ugodim, jer sreću čine male stvari. Kupila sam sebi i nekoliko poklona za rođenan jer mi je mama poslala pare da se častim :heart:
vala zaslužila sam :heart:
vala jesi
ja danas bila toliko umorna, a nista radila nisam
ili da nista radila nisam
ni muziku nisam slusala
samo malog macka kako se dere ko da je sutra februar, a lijepo smo mu rekli ne deri se ostaces bez yaya : )

sutra odo u ikeu da drugima kupim nesto lijepo
zasluzili su, a mene sta zapadne

Ovo mesto će umreti, i ono malo što se piše, vi brišete. Je.bote, dođem jednom u nedelju dana, našalim se bezazleno, vi sve brišete. Država u malom na ovom forumu, preslikana vlast, cenzura svuda :aha:
Brišite, ja i dalje držim čas da ne kažem spamujem na spam temi :malav:
Хајде што спамујеш на спам теми.
Него окачим нешто и избришу, кажу теорија завере. Питам што бришете, што не пребаците на Теорије завере (има и тај подфорум)? И добијем генијалан одговор- не може ни тамо јер није доказано.
:huh::rotf:

E, sad da znam kako se kace klipovi, pokazala bih vam kako se protestuje u Luxembourgu :lol:
Ja sam mislila da se desio teroristicki napad, najmanje, kad sam u centru videla koliko ima policije, sve blokirano, helikopter nadlece... šačicu građana koji viču Liberté, Liberté :lol:

Хајде што спамујеш на спам теми.
Него окачим нешто и избришу, кажу теорија завере. Питам што бришете, што не пребаците на Теорије завере (има и тај подфорум)? И добијем генијалан одговор- не може ни тамо јер није доказано.
:huh::rotf:
Sta nije dokazano, teorija zavere :rotf:
Pa onda više ne bi bila teorija, a ni zavera :rotf:
Joooj, smejem se sama sa sobom u ovo gluvo doba :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back