bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
dobro jutrodobro jutro!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro jutrodobro jutro!![]()
U doba stare SFRJ, jelka se kitila nakon 29.11Kitim jelku
Isli smo da kupimo ukrase, sutra cu da se isprimam samo tako
zive ljudi sa ovog foruma jos negde osim u staroj sfrjU doba stare SFRJ, jelka se kitila nakon 29.11![]()
Samo sam sklopila jelku i stavila sijaliceU doba stare SFRJ, jelka se kitila nakon 29.11![]()
Kod njih i nedođije lepe.Zaspala sam u prevozu evo me u nekoj nedodjiji.
Pogledajte prilog 1057673
Ma vraga, ni malo mi prijatno nije bilo. Probudiš se i nemaš pojma gdje si.Kod njih i nedođije lepe.
To ti verujem, mogu misliti osećaj kad ne znaš gde si, strašno. Jesi stigla kući?Ma vraga, ni malo mi prijatno nije bilo. Probudiš se i nemaš pojma gdje si.
Ma naravno, samo prešla na drugu stranu i sjela na bus u suprotnom pravcu. Nije bilo prijatno ali je riješivo.To ti verujem, mogu misliti osećaj kad ne znaš gde si, strašno. Jesi stigla kući?
![]()
i filmic
Dreamgirls na tv po ko zna koji putKoji film gledaš?
Dreamgirls na tv po ko zna koji put
Lep filmic opustajuci
Dreamgirls na tv po ko zna koji put
Lep filmic opustajuci
To su takve zamke za trosenjeMi ćemo večeras pogledati neki porodični ako ne zaginemo u gradu.
Počeo je Zimlend ili kako se već zove.
Ja ga zovem Mamiparelend.
Ćera hoće da vidi kako je okićen grad i da vidi one silne štandove.
Srećom imam iskustvo i ne nosim puno para.
Nemam ni ja pa nikom ništa.
Pijem kafu pa posle da se pakujem za sutra, opet bolnica. Osušila mi se pidžama u bademantil, što su mi deca poslala za rođendan. Baš su lepi, ja takve ne bih kupila, meni to puno, zato one kupe
Ne znam ni koliko ću ostati, da li 5 ili 7-8 dana, videćemo. Kao uteha je ušteda struje![]()
Da, sad se gradovi kite 2 mjeseca unaprijed i ukrasi se ne diraju 2 mjeseca nakon, samo jedan od dokaza koliko smo postali depresivan narod.U doba stare SFRJ, jelka se kitila nakon 29.11![]()
Prođe 21 dan, računa se od prvog dana kad počnem da primam da ulaska. Koliko će ih biti ne znam, do sad sam ukupno primila 28 ciklusa. Šta ću, tako je kako je.Opet?
Još jedna terapija, zar ne treba da prođe više vremena između dve terapije?
Drži se.
Jedan veliki zagrljaj.