Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.295
Primetila sam da mi je mama mnogo opustenija, mirnija i manje u kontroli kada joj dam Baileys.
Upravo sam joj jedan sipala.
Pa posle rucka.![]()
Gđa majka je u poseti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primetila sam da mi je mama mnogo opustenija, mirnija i manje u kontroli kada joj dam Baileys.
Pa posle rucka.![]()
Aha. Gazi vec drugu nedelju. Ne zna se koliko ostaje.Gđa majka je u poseti?![]()
pa to ti je ko kad traze juniore za prvi posaoIskusni već imaju dozvolu. Samo kažem...![]()

Koju, koju, koju?skidam seriju

Gledam trenutno ovu francuskuKoju, koju, koju?![]()
Horor? Jock ja, ali hvala.Gledam trenutno ovu francusku
A na temi sam naleteo na preporuku serije
https://www.imdb.com/title/tt11455654/
i skidam je sada. Ako ti treba torent, javi da okacim![]()

Sto je najgore po istinitom dogadjaju snimljena. Postoji cak i dokumentarac o ovomeHoror? Jock ja, ali hvala.
15 puta 3600 podijeljeno sa stoTabe, koliko je 15% od 3600,ozbiljno pitam. Uvek sam bila duduk za računanje procenata.

sad bi se kuberten najezio na tvoju izjavuLimun posle 2 dana..lol
vazno je ucestvovati
moju trenutno ne moze nista da smiri, unistila sam joj zivot svojim odlaskom, kako ja njoj mogu tako nesto da ucinimPrimetila sam da mi je mama mnogo opustenija, mirnija i manje u kontroli kada joj dam Baileys.
Pa posle rucka.![]()

joj Kvinsi, ne bila ti u kozimoju trenutno ne moze nista da smiri, unistila sam joj zivot svojim odlaskom, kako ja njoj mogu tako nesto da ucinim![]()

pravi mi pakao od zivota, ali trudim se da izbalansiram nekako, dok ne popi.zdim i oteram sve u pmjoj Kvinsi, ne bila ti u kozi
kako roditelji umeju biti samozivi, jezivo
ja sam to uradiodok ne popi.zdim i oteram sve u pm

ja imam vrlo visok prag tolerancije, ali kad jednom oteram, to je onda oteranoja sam to uradio![]()
samo vodi racuna da u besu ne izgovoris nesto zbog cega ce tebi kasnije, kada odes, biti losepravi mi pakao od zivota, ali trudim se da izbalansiram nekako, dok ne popi.zdim i oteram sve u pm