- Poruka
- 132.148
e rade je bio vrh kvaliteta..tako nesto vise ne prave
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni do skoro babin mikser. Godiste moje mamemojoj tašti biušoj gorenje makina za veš radila 50 godina
keva ima mlin za kafu koji ima 50+Meni do skoro babin mikser. Godiste moje mame![]()
e jbga sad i ti zaebavaš triki

e jeste u glavi to da radi..stvarno si mocin kalibarПомножи 0,15 са 3600.
Ja sam tako jednom zvala komšinicu da mi isključi struju u stanu na glavnom strujomeru, jer sam mislika da sam ostavila uključen toster. Naravno nisam, ali zapalila bi se kuća da jesam. Ovo mi je bilo najbrže rešenjeИначе, вратила се из града да бих проверила ринглу. Нормално, све је ок.
aj jedan zadačić jel oćešNe zajebavam, geometrija, logički zadaci, jednačine, šta god hoćeš ali procente me ne pitaj![]()

A moze i 36 puta 15e jeste u glavi to da radi..stvarno si mocin kalibar
360 je 10% a 180 je 5%
i dobija 540..100x lakse nego tvojim nacinom![]()
Што у глави, има калкулатор на мобилном.e jeste u glavi to da radi..stvarno si mocin kalibar
360 je 10% a 180 je 5%
e jeste u glavi to da radi..stvarno si mocin kalibar
360 je 10% a 180 je 5%

e malo je to za krupsНама је до скоро рафио Крупсов миксер који су моји купили почетком седамдесетих.
meni i dan danas radi gorenje mikser iz sedamdesetih od moje mame.Нама је до скоро рафио Крупсов миксер који су моји купили почетком седамдесетих.
naravno ali to je komplikovano za racunanje napametA moze i 36 puta 15
A dobro, sigurno ga i palis 2 puta godisnjemeni i dan danas radi gorenje mikser iz sedamdesetih od moje mame.
pa isti k ko ono tvoje što si rekonaravno ali to je komplikovano za racunanje napamet
A dobro, sigurno ga i palis 2 puta godisnje

Ko to ima? Mi sa starijim šporetima nemamo.i da si zaboravila ne moze se nista desiti jer sad ringle imaju termoregulaciju..pale se i gase po potrebi bas da ne bi dolazilo do pregrevanja i pozara a i stedi struju pri kuvanju
Pusti ga, vidis da on zna komplikovaniji nacin,pa isti k ko ono tvoje što si reko