pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.399
koliko km trčišИ ја сам. Него за трчање јутрос.
У патикама не идем иначе нигде овако.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko km trčišИ ја сам. Него за трчање јутрос.
У патикама не идем иначе нигде овако.
Мало, 6.koliko km trčiš

skola nade macure...slojevito <3I ja sam u letnjim varijantama, evo me na terenu, ispod pantalona helanke, ispod bluze džemper i majica. Preko sam imala i jaknu, al sad sam je skinula, divlje![]()
Bravo! Tako treba!I ja sam u letnjim varijantama, evo me na terenu, ispod pantalona helanke, ispod bluze džemper i majica. Preko sam imala i jaknu, al sad sam je skinula, divlje![]()
ti se celicisПамучна мајица са рукавима, 3/4 фармерице и папуче на платформу. То носим до новембра.
Слично.Памучна мајица са рукавима, 3/4 фармерице и папуче на платформу. То носим до новембра.
a ti si na sbb-u ili orionu?
Мени једноставно није хладно.ti se celicis![]()

vuna je toNije ni meni problem kad sam kući, ali ovde međ ovce me izduvao vetar, kolega se preznojao u majici, ja skinula jaknu, došlo mi da tražim od starke neku maramu da zagrnem vrat, da se ne ukočim![]()
pa kad sutra budete kukali kako vas je steglo i da kijate![]()

sta ti baba reklaNije ni meni problem kad sam kući, ali ovde međ ovce me izduvao vetar, kolega se preznojao u majici, ja skinula jaknu, došlo mi da tražim od starke neku maramu da zagrnem vrat, da se ne ukočim![]()
a zasto te to zanima?Три пуне кесе одеће сам оставила код контејнера. После ћу да сиђем да видим да ли су још ту, са прозора не могу од дрвећа.
Зато. Мене све занима.a zasto te to zanima?
to odmah odnesu..ostavila sam ususivac koji je crko kod kontejnera ali sam zaboravila cevkeТри пуне кесе одеће сам оставила код контејнера. После ћу да сиђем да видим да ли су још ту, са прозора не могу од дрвећа.