gost 435474
Aktivan član
- Poruka
- 1.496
Baš mi nešto puca sada da budem šef. Dete uskoro postaje svoj čovek, sve što zaradimo biće dovoljno i u višku. Puna kapa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Diskutabilno....nemamo sve reference da utvrdimo tvoju tvrdnjuHelouja radim vise od mog sefa. Kolicinski ako se gleda
Ali nemam obavezu nikakvu posle 5, on se uvek nudi da ga zovu ako nesto treba
Da prilozim task list da proceniteDiskutabilno....nemamo sve reference da utvrdimo tvoju tvrdnju
Generalno u privatnim firmama nadredjeni su ti koji imaju vise obaveza, logicno jer ide i veca odgovornost
Sad naravno izuzetaka ima...

Ово не разумем. Ко је то сад?Ma da Mišica dođe do diplome i leba, ladno ću da pomislim da odem u trafiku u noćnu
Kad odgajiš dete i postane svoj čovek, malo ti se smanji ta želja za novcem. Za sebe, muža, uvek ćemo imati.
Pa i njima dvema da obezbedimo sve.
Ali ono što sam za 17 godina radnog veka uspela, zajedno sa mužem, je da podignemo jedno normalno čeljade da ide samo kroz život, sposobno i pametno, vredno i čestito, ja sam svoj najveći posao uskoro završila, zato čekam i to vreme da kažem e sad idi kupi sama od plate sebi šta hoćeš, i putuj, i provodi se, oćeš kafić, oćeš kafana, oćeš koncert, oćeš čizme.
A ja mogu malo da odahnem, šef, ne šef, koga briga... Sasvim mi pristojno zarađujemo, i uvek smo živeli isto, i kad je radio samo on, i samo ja, i oboje.
A svi smo uz njeno odrastanje i mladost živeli jedan lep život, moja mladost je bila divna. I sve smo joj pružili uz to da izraste u stabilnog čoveka.
Uza sve izazove, živeli smo porodičan život uvek na svoj način, i ničega nismo željni.
Smatram to jednim divnim dostignućem, što smo bili i ostali normalni i od života uzeli jedan savršen film. Svi skupa.
I to će tako biti uvek, makar bila i trafika. Jer je naš zajednički odnos prema životu takav.
Zaova i svekrva.Ово не разумем. Ко је то сад?

Тамо живе и ове две, јел?U jednom gradu u Srbiji. On ima dve kuće i lokal tamo.
Gde?Качим своју слику, ваљда ћу се тако забавити.

Jel, pa hoces da meni sad kidaju zivce heheAjde pričajte o koroni, molim vas, kad počne o prosveti meni skoči pritisak na 300.
Divim ti se, ja pokusam al posle 2 posta pomislim da ludimПази колико ми је досадно кад се бавим овим детаљима.
Zato što ja ne pišem.Што је овај пдф тако мртав постао?

Супер ти је сликаZato što ja ne pišem.
Sve ok, sama ću da izađem.![]()