Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meso je bas poskupelo, junetina je negde i do 1000din kilo. piletina mi nigde nije lepa, ali mogu da podnesem onu koju kupim u perutnini. svinjsko i junece kupujem u univeru, njihova prozivodnja i odlicno je. u dve lokalne mesare je 20%skuplje nego u univeru

I ja junetinu isključivo u Univeru uzimam.

A trenutno pozdravljam familiju tehničkoj podršci SBB.

Ajde pričajte o koroni, molim vas, kad počne o prosveti meni skoči pritisak na 300.
1632159553268.png

Težak dan danas. Po svemu.
Preživela sam.
Večerala sam puno i pojela puno krema da smirim živce.
Sad se tek malo odmaram, čitaj odmaram dušu.
Čekam telefon da se napuni da malo pustim muziku.
Jedina stvar koja je ulepšala ovaj užasan dan je što je koleginica iz srodne službe rekla meni da se prijavim da joj budem šef, mesto je upražnjeno i da bi to bilo divno. Rekla sam joj hvala ti za te divne reči, ali taj posao me uopšte ne privlači. Nisam do sada pošto poto jurila pare u životu, imam neke svoje standarde, drugačije od većine ljudi, ali meni su sasvim logični i razumni. Ali sam joj rekla hvala ti što me tako gledaš, to je veliki kompliment.

Preživela sam.
Jedina stvar koja je ulepšala ovaj užasan dan je što je koleginica iz srodne službe rekla meni da se prijavim da joj budem šef, mesto je upražnjeno i da bi to bilo divno. Rekla sam joj hvala ti za te divne reči, ali taj posao me uopšte ne privlači. Nisam do sada pošto poto jurila pare u životu, imam neke svoje standarde, drugačije od većine ljudi, ali meni su sasvim logični i razumni. Ali sam joj rekla hvala ti što me tako gledaš, to je veliki kompliment.
Možda bi manje radila na tom radnom mjestu.

Preživela sam.
Ne bih bila na mestu sefova para nema
To nemas zivot, sraste ti ruka s mobilnim, nosis posao i kuci, nemas radno vreme jer sustinski cimaju te i van rdnog vemena
Hebo te pare

Rece metla koja je danas 11h u studiju, dakle zivot u punom jeku slobodno vreme prsti na sve strane :rotf:

A svekrva se zabrinula gdje li se. Al ćutim, ne pitam, nisam baš takva svekrva. :zper:
Sverkrvice moja mila ovih dana nista od svaleraja, satrase me u studiju modeli, sve do kraja meseca ima da me jasu ovako
Kad cu da stignem u svaleraj pojma nemam :fdlan: placu svaleri ne zna se ko rida jace :rotf:

Ps, ici cu na paraglajding uskoro :zurka:
Ako ti poginem ne moras da potrcis odma da me zamenis, tuguj malo :rotf:

Možda bi manje radila na tom radnom mjestu.

Radila bih verovatno i više i posao koji ni malo nije lep.
Moj posao je barem lep nekim danima, pregovori, uštede, projekti, ima tu lepih stvari ipak.
Ovaj posao je teška rutina, tabele i glavobolje, nije to za mene.
Imala sam ja priliku više puta da promenim firmu na bolje mesto i budem šef, ali sam se raspitala, nije sve kako izgleda.
A moji razlozi su jasni - porodica mi je važnija od para.

Mislim ja volim pare jel :lol: svako normalan ih voli, ali kad sve stavim na papir, neke stvari mogu i da preskočim u životu.
Sve znam moja nesuđena mesta kako im je što su tamo, što kaže onaj srećna sam što tako nešto nemam. Treba biti srećan što nemaš ono što ne želiš.

Mislim ja volim pare jel :lol: svako normalan ih voli, ali kad sve stavim na papir, neke stvari mogu i da preskočim u životu.
Sve znam moja nesuđena mesta kako im je što su tamo, što kaže onaj srećna sam što tako nešto nemam. Treba biti srećan što nemaš ono što ne želiš.
pa nisu samo pare
meni najgore kad me posao smori
onda mi se mijenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back