- Poruka
- 74.005
I nekako se opet vraćamo na preambiciozne, a pritom često nerealne roditelje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I sad si ga rasplakala, kad si to rekla.Таб ћути. Осећам да је он плакао![]()

meso je bas poskupelo, junetina je negde i do 1000din kilo. piletina mi nigde nije lepa, ali mogu da podnesem onu koju kupim u perutnini. svinjsko i junece kupujem u univeru, njihova prozivodnja i odlicno je. u dve lokalne mesare je 20%skuplje nego u univeru
Ajde pričajte o koroni, molim vas, kad počne o prosveti meni skoči pritisak na 300.

Možda bi manje radila na tom radnom mjestu.Težak dan danas. Po svemu.
Preživela sam.
Večerala sam puno i pojela puno krema da smirim živce.
Sad se tek malo odmaram, čitaj odmaram dušu.
Čekam telefon da se napuni da malo pustim muziku.
Jedina stvar koja je ulepšala ovaj užasan dan je što je koleginica iz srodne službe rekla meni da se prijavim da joj budem šef, mesto je upražnjeno i da bi to bilo divno. Rekla sam joj hvala ti za te divne reči, ali taj posao me uopšte ne privlači. Nisam do sada pošto poto jurila pare u životu, imam neke svoje standarde, drugačije od većine ljudi, ali meni su sasvim logični i razumni. Ali sam joj rekla hvala ti što me tako gledaš, to je veliki kompliment.

A svekrva se zabrinula gdje li se. Al ćutim, ne pitam, nisam baš takva svekrva.Kampujem u studiju![]()

Ne bih bila na mestu sefova para nemaTežak dan danas. Po svemu.
Preživela sam.
Večerala sam puno i pojela puno krema da smirim živce.
Sad se tek malo odmaram, čitaj odmaram dušu.
Čekam telefon da se napuni da malo pustim muziku.
Jedina stvar koja je ulepšala ovaj užasan dan je što je koleginica iz srodne službe rekla meni da se prijavim da joj budem šef, mesto je upražnjeno i da bi to bilo divno. Rekla sam joj hvala ti za te divne reči, ali taj posao me uopšte ne privlači. Nisam do sada pošto poto jurila pare u životu, imam neke svoje standarde, drugačije od većine ljudi, ali meni su sasvim logični i razumni. Ali sam joj rekla hvala ti što me tako gledaš, to je veliki kompliment.

Kviz okPočela je da se emituje nova sezona Potere. Moj Sava je učestvovao.
Ne znamo kako je prošao, ali sudeći po raspoloženju kada se vratio sa snimanja, nije se obrukao. Ne znamo ni kada će biti emitovano.
Sverkrvice moja mila ovih dana nista od svaleraja, satrase me u studiju modeli, sve do kraja meseca ima da me jasu ovakoA svekrva se zabrinula gdje li se. Al ćutim, ne pitam, nisam baš takva svekrva.![]()
placu svaleri ne zna se ko rida jace 

Možda bi manje radila na tom radnom mjestu.
svako normalan ih voli, ali kad sve stavim na papir, neke stvari mogu i da preskočim u životu. pa nisu samo pareMislim ja volim pare jelsvako normalan ih voli, ali kad sve stavim na papir, neke stvari mogu i da preskočim u životu.
Sve znam moja nesuđena mesta kako im je što su tamo, što kaže onaj srećna sam što tako nešto nemam. Treba biti srećan što nemaš ono što ne želiš.
De si ti videla u kapitalizmu da sefovi rade manje od podredjenihMožda bi manje radila na tom radnom mjestu.

HelouDe si ti videla u kapitalizmu da sefovi rade manje od podredjenih
Ne postaje se sef od manje rada![]()